Μίνα: «Ήμασταν άτυχοι σε πολλά παιχνίδια»

11.05.2024 Αναγνώστηκε 972 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Λεωνίδας Μίνα στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα που είχε ο ΠΑΣ σε πολλά παιχνίδια και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα δουλεύει τις τελευταίες εβδομάδες πολύ με τους νεαρούς παίκτες.

Μίνα: «Ήμασταν άτυχοι σε πολλά παιχνίδια»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA

«Να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα διότι δεν πετύχαμε τον στόχο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήταν δύσκολη χρονιά από την αρχή, περάσαμε δύσκολες στιγμές, καλές στιγμές, είχαμε πολλές αλλαγές, έπρεπε να προσαρμοστούμε γρήγορα. Πιστεύω σύντομα η ομάδα θα επιστρέψει».

Για το που αποδίδει το γεγονός ότι η ομάδα έκανε και καλά παιχνίδια, χωρίς όμως να έχει ανάλογα αποτελέσματα: «Ήμασταν άτυχοι στα πιο πολλά παιχνίδια, βλέποντας τις αναλύσεις των παιχνιδιών, είχαμε πολλές φάσεις αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Έπρεπε να προσαρμοστούμε κι εμείς στο τι ήθελε ο κάθε προπονητής».

Για το εάν μπορεί να στηριχτεί ο ΠΑΣ στα νέα παιδιά για να επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία: «Ο ΠΑΣ τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες δουλεύει πολύ με τα νέα παιδιά, με αυτά που πρόκειται να είναι του χρόνου στην ομάδα. Το απέδειξε σήμερα, τους έβαλε μέσα και έκαναν αυτό που έπρεπε, τα έδωσαν όλα».

Για το πως έχει κατά νου το ποδοσφαιρικό του μέλλον: Είμαι εδώ τώρα, εστιάζω εδώ, τώρα υπάρχει διακοπή , συνεχίζω να δουλεύω 100% όπου και να είμαι».

Σχολιασμος