Ο Γεωργουλόπουλος υπηρεσιακός αντί του Γρηγορίου

22.04.2024 Αναγνώστηκε 1254 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τη λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Γρηγορίου ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μαζί με τους συνεργάτες του Παναγιωτάρα, Γεωργιάδη και Ιωσηφίδη, ενώ ανακοίνωσε ότι υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με βοηθό τον προπονητή της Κ 19, Τάσο Ανθυμιάδη. 

Ο Γεωργουλόπουλος υπηρεσιακός αντί του Γρηγορίου

Ο μοναδικός από το τεχνικό τιμ που παραμένει είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Παγανιάς, ο οποίος έχει ξαναδουλέψει και στο παρελθόν στον ΠΑΣ. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος είναι έμπιστος της οικογένειας Χριστοβασίλη και επί χρόνια συνεργάτης του μακαρίτη Γιώργου Χριστοβασίλη, ενώ είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνει υπηρεσιακός τεχνικός και θα καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής. Η πρώτη φορά ήταν στα τέλη Οκτωβρίου 2013 όταν έφυγε ο Σάββας Παντελίδης μετά τον ατιμωτικό αποκλεισμό από τον Αιγινιακό, ενώ η δεύτερη ήταν τον Ιανουάριο του 2014 όταν ήταν μεταβατικός προπονητής μετά από τον Σάκη Τσιώλη και πριν έρθει ο Γιάννης Πετράκης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

"Μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μιχάλης Γρηγορίου, υπέβαλλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον ίδιο όσο και το επιτελείο του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Για τα επόμενα δύο εναπομείνοντα παιχνίδια της σεζόν την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος με συνεργάτες τους Τάσο Ανθυμιάδη και Δημήτρη Χαρίση (γυμναστής), ενώ στο προπονητικό τιμ θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Παγανιάς ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Παράλληλα, ήδη, ξεκίνησε η αναζήτηση του επόμενου προπονητή όπως και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς".

Σχολιασμος