Γρηγορίου: «Δεν θα είμαι του χρόνου στον ΠΑΣ Γιάννινα»

21.04.2024 Αναγνώστηκε 1398 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Αξιοπρεπή χαρακτήρισε την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στις Σέρρες παρά την ήττα από τον Πανσερραϊκό ο Μιχάλης Γρηγορίου και αποκάλυψε ότι σίγουρα δεν θα βρίσκεται στη γιαννιώτικη ομάδα τη νέα σεζόν όποιο κι αν είναι το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, ενώ σημείωσε ότι η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα.

Γρηγορίου: «Δεν θα είμαι του χρόνου στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Δεν ήταν καθόλου εύκολα διαχειρίσιμο το ματς γιατί όταν συμβαίνει και μαθηματικά ο υποβιβασμός σε μια τόσο ιστορική ομάδα είναι πάρα μα πάρο πολύ δύσκολο για όλους μας. Σήμερα θεωρώ ότι είχαμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Ήδη η ομάδα κοιτάει και την επόμενη ημέρα βλέποντας και κάποια παιδιά τα οποία ενδεχομένως να είναι και του χρόνου στην ομάδα. Θεωρώ ότι φέραμε σε δύσκολη θέση τον Πανσερραϊκό κι αυτό ήταν και το ζητούμενο για εμάς σήμερα. Να μπορέσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο γίνεται και να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο μέχρι το τέλος».

Για το δικό του μέλλον στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Όχι, εγώ δεν θα είμαι του χρόνου στον ΠΑΣ και το έχω ήδη δηλώσει. Από εκεί και πέρα, η ομάδα πρέπει να κοιτάει την επόμενη ημέρα άσχετα με το ποιος θα είναι στην ιδιοκτησία ή προπονητής. Γιατί εγώ σίγουρα δεν θα είμαι, αλλα η ομάδα και κάθε ομάδα που βρίσκεται στην ανάλογη θέση πρέπει να κοιτάει την επόμενη ημέρα».

 

Σχολιασμος