Ντέρμπι δεύτερης θέσης για την Κ15 με Μακεδονικό

13.04.2024 Αναγνώστηκε 1242 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη για την Κ15 και δυο εντός έδρας ματς για τις Κ17,Κ19 περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ομάδων υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Ντέρμπι δεύτερης θέσης για την Κ15 με Μακεδονικό

Η Κ19 υποδέχεται σε εξ’ αναβολής ματς τον Παναιτωλικό σήμερα στις 13.00 στο γήπεδο της ΕΠΣ. Διαιτητής ορίστηκε ο Νικόλαος Σίνδρος και βοηθοί του οι Ευάγγελος Κοσίνας και Ευθυμία Βλαχοπούλου, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου.

Για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League ο ΠΑΣ υποδέχεται την ουραγό Λαμία σήμερα στις 4 μ.μ. στο γήπεδο της ΕΠΣ. Διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Τσιώρης και βοηθοί του οι Άγγελος Αθανασίου και Παναγιώτης Σκαμπαρδώνης, όλοι της ΕΠΣ Άρτας.

Η Κ15 θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το κρίσιμο ντέρμπι της 2ης θέσης με τον Μακεδονικό, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης.

Ακόμα και η ισοπαλία μπορεί να αποδειχτεί σημαντικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ που θα παλέψει στη συνέχεια μέσω των μπαράζ να διεκδικήσει την είσοδό στο final-4.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού. Διαιτητής θα είναι ο Γεώργιος Καμπάκης και βοηθοί του οι Δημήτριος Τσόνας και Σάββας Ζανετίδης, όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σχολιασμος