Η αποστολή του ΠΑΣ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

12.04.2024 Αναγνώστηκε 734 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (13/04, 19:30) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Ζωσιμάδες. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Εραμούσπε και ο τραυματίας Μπάλαν

Η αποστολή του ΠΑΣ ενόψει Αστέρα Τρίπολης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο τιμωρημένος Εραμούσπε, ο οποίος αποβλήθηκε άδικα με κόκκινη κάρτα στο Ηράκλειο, αλλά και ο τραυματίας Μπάλαν.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:  Νάγκι, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Πανάγου, Κιάκος, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Μπεγκάλα, Ντεμίρ, Ροζάλες, Ροσέρο, Τζίμας, Παμλίδης, Λεό, Κόντε.

Πέραν των Εραμούσπε και Μπάλαν, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τούτου, ο Γκάρο που είναι εκτός πλάνων, αλλά και οι νεαροί Βρακάς, Ναούμης, Κύρκος και Μίνα.

Σχολιασμος