Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Αστέρα

12.04.2024 Αναγνώστηκε 822 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία μπήκε χτες το πρωί και ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (13/04, 19:30) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League. Οριστικά νοκ άουτ ο Ρουμάνος Μπάλαν, δεν προπονήθηκε ούτε χτες

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Αστέρα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του δούλεψαν χτες με τους παίκτες πάνω στις μεταβάσεις τόσο στην επιθετική όσο και τις επιστροφές στην άμυνα. Στη συνέχεια η ομάδα έπαιξε εσωτερικό δίτερμα, με τον κόουτς του ΠΑΣ να κάνει δοκιμές ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος έγινε εξάσκηση πάνω στις στατικές φάσεις με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χτες ο Κλαούντιου Μπάλαν. Ο Ρουμάνος επιθετικός τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τους Αρκάδες καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Απών σίγουρα θα είναι και ο τιμωρημένος Αργεντινός Εραμούσπε που αποβλήθηκε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. Τη θέση του Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας θα πάρει ο Παντελάκης.

Εκτός όμως από τον Παντελάκη θα υπάρξουν κι άλλες επιστροφές στην ενδεκάδα, καθώς αναμένεται να παίξουν οι Παμλίδης και Ροσέρο, ενώ ο Κιάκος έχει προβάδισμα να παίξει αντί του Τσαούση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είναι δεδομένο πάντως ότι ο Γρηγορίου θα αφήσει το 3-5-2 που χρησιμοποίησε κόντρα στον ΟΦΗ και θα παρατάξει τον ΠΑΣ με 4-3-3, όπως στα περισσότερα παιχνίδια. Άλλωστε το… πείραμα της τριάδας των στόπερ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. 

Σχολιασμος