Έρχονται νέες αλλαγές από τον Γρηγορίου ενόψει Αστ. Τρίπολης

11.04.2024 Αναγνώστηκε 1635 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

 Με πρωινή προπόνηση και αρκετή δουλειά στην τακτική συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της σαββατιάτικης (13/04, 19:30) αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League. 

 

Έρχονται νέες αλλαγές από τον Γρηγορίου ενόψει Αστ. Τρίπολης

Όπως γίνεται αντιληπτό η ψυχολογία όλων στο γιαννιώτικο στρατόπεδο είναι στο ναδίρ μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Με 19 βαθμούς ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι με το ενάμισι πόδι στην Super League 2 και απομένουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή. Τουλάχιστον στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν ο ΠΑΣ πρέπει να παίξει για την ιστορία του και για την αξιοπρέπειά του σαν ομάδα.

Στο πνεύμα αυτό ήταν και η ομιλία του Μιχάλη Γρηγορίου στους παίκτες στα αποδυτήρια την Τρίτη που ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τους Αρκάδες. Από την αναμέτρηση με τον Αστέρα θα απουσιάσει ο Εραμούσπε που αποβλήθηκε άδικα στο ματς με τον ΟΦΗ. Στη χτεσινή προπόνηση ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στους παίκτες τον τρόπο που αγωνίζεται ο Αστέρας Τρίπολης και έγινε ανάλυση μέσω βίντεο των τελευταίων παιχνιδιών της ομάδας της Αρκαδίας.

Στη συνέχεια η ομάδα βγήκε στο γήπεδο και οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με τη μπάλα σε μικρούς χώρους. Πέραν του τιμωρημένου Εραμούσπε φαίνεται πώς θα απουσιάσει και ο Μπάλαν, ο οποίος ακολούθησε και χτες ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και πιθανότατα δεν θα προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου.

Νέες αλλαγές από Γρηγορίου 

Οι εμπνεύσεις του Μιχάλη Γρηγορίου και η αλλαγή συστήματος με τριάδα στόπερ και 3-5-2 δεν απέδωσαν επ’ ουδενί στο Ηράκλειο και έτσι ο 50χρονος τεχνικός προσανατολίζεται σε νέα αλλαγή σχηματισμού και στη συνηθισμένη διάταξη.  Οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα μπέρδεψαν περισσότερο παρά «έσφιξαν» την άμυνα του ΠΑΣ και για αυτό ήρθε το βαρύ 4-0. Βέβαια, η αποβολή του Εραμούσπε άλλαξε κατά πολύ τα δεδομένα του αγώνα και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Κρητικών.

Με τα παραπάνω δεδομένα θεωρείται σίγουρο ότι ο Γρηγορίου προσανατολίζεται ενόψει Αστέρα Τρίπολης να επαναφέρει κάποιους παίκτες στην ενδεκάδα. Σίγουρα θα επιστρέψει ο Παντελάκης αντί του τιμωρημένου Εραμούσπε, ενώ πιθανότατα θα παίξουν και οι Ροσέρο και Παμλίδης. 

 

Σχολιασμος