Έντονη η ονοματολογία πιθανών αγοραστών

04.04.2024 Αναγνώστηκε 7156 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την δημοσιοποίηση της επιθυμίας των αδερφών Χριστοβασίλη να αποχωρήσουν από τα διοικητικά και την ιδιοκτησία της ομάδας έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά ονόματα μεταξύ των οποίων του Νίκου Σιόντη και του Άλεξ Χαντινταγκί, χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει κάτι χειροπιαστό. 

Έντονη η ονοματολογία πιθανών αγοραστών
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Τα πάντα είναι ρευστά πλέον στα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα και ήδη έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα ως πιθανοί αγοραστές των μετοχών της ομάδας. Πρώτο στην επικαιρότητα είναι το όνομα ενός πετυχημένου Γιαννιώτη επιχειρηματία, του Νίκου Σιόντη, γιου του αρχηγού του «Άγιαξ της Ηπείρου», Γιώργου Σιόντη.

Ο Νίκος Σιόντης είναι ιδιοκτήτης του Hall Of Brands και του Maison και είναι ήδη συνεργάτης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στον τομέα της ένδυσης. Ο ίδιος μέχρι στιγμής διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται να αγοράσει την ομάδα, κάτι που ανέφερε και ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Χτες βγήκε στη δημοσιότητα και ένα ακόμα όνομα. Πρόκειται για τον Άλεξ Χαντινταγκί, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Ο Ιρανοκαναδός επενδυτής, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της Καβάλας, μίλησε χτες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το προχωρημένο ενδιαφέρον του για τον Ατρόμητο, ενώ σημείωσε με νόημα ότι παρακολουθεί και τις εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σχολιασμος