Πετράκης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΣ για την αναγνώριση» (video)

31.03.2024 Αναγνώστηκε 2066 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ισοπαλία που ισοδυναμεί με νίκη για την ομάδα του χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Γιάννης Πετράκης και ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΣ που τον υποδέχτηκε ακόμα μια φορά με ζεστό χειροκρότημα. Ο Κρητικός τεχνικός σχολίασε ότι δεν θεωρεί τον ΠΑΣ πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και ζήτησε να στηριχθούν οι παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας.

Πετράκης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του ΠΑΣ για την αναγνώριση» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη στη συνέντευξη τύπου:

«Ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα μπορούσε να το κερδίσει και η μία και η άλλη ομάδα βάσει των ευκαιριών που έγιναν. Για μας το αποτέλεσμα είναι κάτι που μας βολεύει, είναι σημαντικό για εμάς, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που τον κρατάει τελευταίο και είναι πιο δύσκολο. Εύχομαι στο τέλος ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Παναιτωλικός να είναι στην κατηγορία. Ευχαριστώ στον κόσμο που αναγνώρισε την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΣ και το αναγνώρισε με το χειροκρότημά του».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας: «Θα μπορούσε και σήμερα να κερδίσει, αλλά και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο να κερδίσει, δεν το συμμερίζομαι. Είναι μικρές οι διαφορές ανάμεσα στον Ατρόμητο που ήταν πρώτος στα play out και τον ΠΑΣ που ήταν τελευταίος. Δεν θέλει πολύ να στραβώσει το κλίμα σε μία ομάδα για πολλούς λόγους. Έχει καλούς παίκτες η ομάδα, αλλά πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την καθημερινότητα. Το ρόστερ κατ’ εμέ είναι καλό, δεν έχει διαφορά σε σχέση με άλλες ομάδες.

Είναι άλλα πέντε παιχνίδια, με δυο καλά αποτελέσματα αλλάζει το πράγμα. Δεν ήταν μακριά ο ΠΑΣ βάσει εικόνας να κάνει αυτές τις δύο νίκες τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αν βλέπεις άδειο το ποτήρι δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρεις, αν το βλέπεις μισογεμάτο κάνεις την προσπάθεια και όλα γίνονται. Κι εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα να κατοχυρώσουμε τη θέση μας, γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων».

Για το αν μένει το «αχ» για τη μεγάλη ευκαιρία στο 94’: «Αυτή η ευκαιρία να βγαίνουμε 4 με 1 σίγουρα ήταν σημαντική, αλλά στην προηγούμενη φάση έχασε και ο ΠΑΣ πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μακάρι να είχαμε βάλει αυτό το γκολ, αλλά με το μακάρι δεν γίνεται κάτι και ο ΠΑΣ θα μπορούσε στην προηγούμενη φάση να είχε σκοράρει.  Είναι πολύτιμος ο βαθμός απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε δύσκολη θέση, οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής, γι’ αυτό δεν είχαμε την ίδια εικόνα με το ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο ΠΑΣ ήταν πολύ αποφασιστικός σήμερα και δυσκόλεψε τη δική μας προσπάθεια».

Για την πορεία από το ζενίθ στο ναδίρ που το έζησε και ο ίδιος το 2019 με τον ΠΑΣ και αν βλέπει άγχος στους παίκτες: «Δεν μπορώ να πω αν το βλέπω στο βλέμμα γιατί δεν μπορώ να κρίνω. Είναι όμως δυνατόν μία ομάδα που είναι σε αυτή τη θέση να μην έχει άγχος; Θέλουν βοήθεια οι παίκτες, αυτοί είναι που παίζουν. Κι εμείς δεν είμαστε σε εύκολη θέση. Ένα σημαντικό κομμάτι είστε κι εσείς οι δημοσιογράφοι όπως και αυτοί που κάνουν τη δουλειά αυτή στο Αγρίνιο, η ομάδα θέλει στήριξη από εσάς».

Σχολιασμος