Ήττα στο τέλος για την Κ17, 0-1 από τον Πανσερραϊκό (video)

31.03.2024 Αναγνώστηκε 2291 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ήττα (0-1) γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα από την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης, σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν και έναν ΠΑΣ που δεν ήταν σε καλή αγωνιστική ημέρα.

Στο πρώτο μέρος η κατοχή ανήκε στους φιλοξενούμενους στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, με τις κλασικές ευκαιρίες ωστόσο να ανήκουν στον ΠΑΣ.

Ήττα στο τέλος για την Κ17, 0-1 από τον Πανσερραϊκό (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Μόλις στο 11΄ ο Κωτίδης έστειλε την μπάλα άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων στην πρώτη φάση του αγώνα, ενώ στο 17΄ ο Παντελίδης απέκρουσε το σουτ του Μπαντή.

Στο 24΄ η πρώτη ευκαιρία για το ΠΑΣ Γιάννινα με το πλασέ του Τζοβάρανα εξουδετερώνεται από τον Καπλανίδη, έπειτα από μπαλιά του Σκουτελιά.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο συνδυασμός και πάλι των ίδιων παικτών έφερε νέα απειλή για τους γηπεδούχους, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 50΄, με το σουτ του Γκόγκα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στο 57΄ ακόμη μια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Αλεξίου να εκτελεί φάουλ και τον Τούφα με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 63΄ το στρωτό σουτ του Τσιλιγγίρη, ανάγκασε τον Παντελίδη να απομακρύνει πέφτοντας.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν χωρίς αποτέλεσμα με τους Κοσμά και Καμτσή να μην βρίσκουν στόχο στο 70΄ και 75΄ αντίστοιχα.

Και όσο ο ΠΑΣ πίεζε οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 81΄ να ανοίξουν το σκορ και να πετύχουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τον Καλαμπόκη να πλασάρει για το 0-1.

Διαιτησία: Γεωργίου (Χατζής-Κατσουλίδου)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Λώλης): Παντελίδης, Βενέτης, Γκρέστας, Καμτσής, Γκόγκας, Χαλατσής (85΄ Νικολάου), Τούφας, Κοσμάς (72΄ Νούγιας), Τζοβάρας (85΄ Ζακόπουλος), Αλεξίου (72΄Καλαμπόκης), Σκουτελιάς (76΄ Φλώρος).

Πανσερραϊκός (Αναστάσιος Δέντσας): Καπλανίδης, Μπλατσιώτης, Βασιλάκος, Παπαδόπουλος, Πούγκας (85΄ Ανδρεάδης), Γουρίδης (86΄ Καμηλάλης), Τσιλιγγίρης (76΄ Μπόλας), Σέρα, Κωτίδης (76΄ Γιαννούλης), Μπαντής (59΄ Καπλανίδης), Καλαμπόκης.

 

Σχολιασμος