Ελπίδες επιστροφής για τον Οσέι Τούτου

27.03.2024 Αναγνώστηκε 2027 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί ο Τούτου να υπέστη ρήξη οπίσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο ακόμα δεν έχει χάσει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ότι ενδεχομένως να προλάβει κάποια παιχνίδια των Play Out.

Ελπίδες επιστροφής για τον Οσέι Τούτου
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Συγκεκριμένα, μετά από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στο ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα με τους γιατρούς της Μπόχουμ, στην οποία ανήκει ο παίκτης και με τη σύμφωνη του ίδιου του ποδοσφαιριστή αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπευτική αγωγή τις επόμενες ημέρες και να αποφύγει το χειρουργείο.

Μάλιστα, ο παίκτης εξετάστηκε από τον γιατρό του ΠΑΣ Σταύρο Ριστάνη και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι ίσως σφίξει τα δόντια και προλάβει κάποιο από τα παιχνίδια των Play Out. Κι αυτό καθώς και ο ίδιος ο Τούτου ζήτησε να εξαντληθούν τα περιθώρια να αποφύγει το χειρουργείο. Αν όλα πάνε καλά και το γόνατο του Τούτου ανταποκριθεί στη θεραπευτική αγωγή δεν αποκλείεται ο Άγγλος μπακ χαφ να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 13 Απριλίου.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα προσεχή αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα με Παναιτωλικό εντός και ΟΦΗ εκτός καθώς ο παίκτης θα ρισκάρει τη συμμετοχή του μόνο σε περίπτωση που ο ΠΑΣ «καίγεται» για βαθμούς και παραμένει στη μάχη της παραμονής.

Σχολιασμος