Μπήκε στις προπονήσεις ο Λιάσος

21.03.2024 Αναγνώστηκε 934 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Μπήκε στις προπονήσεις ο Λιάσος
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το χτεσινό πρόγραμμα επικεντρώθηκε πάνω στο τακτικό κομμάτι, με τους παίκτες να έχουν επιλογή να σκοράρουν σε τέσσερις μεγάλες εστίες. Η προπόνηση της γιαννιώτικης ομάδας διεξήχθη μέσα σε ανοιξιάτικες συνθήκες στο ΠΕΑΚΙ.

Στα ευχάριστα της χτεσινής προπόνησης η επάνοδος του Άγγελου Λιάσου, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι έλαβε κι αυτός κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο Κόντε, συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και από Δευτέρα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ατομικό έκανε και ο Ναούμης που προέρχεται από διάστρεμμα.

Από τη χτεσινή προπόνηση απουσίαζαν ο τραυματίας Τούτου, ο Γκάρο και ο Ντεμίρ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία με ειδική άδεια από τον Μιχάλη Γρηγορίου. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 30 Μαρτίου, ουσιαστικά μοναδικός απών θα είναι ο Τούτου, μιας και επιστρέφει ο τιμωρημένος Κάρλες Σόρια που είχε εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας των play out με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος