Την Παρασκευή η συνέντευξη τύπου του Παναγιώτη Χριστοβασίλη

20.03.2024 Αναγνώστηκε 1575 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με καθυστέρηση περίπου 4,5 μηνών αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της η διοίκηση των υιών Χριστοβασίλη και έτσι την Παρασκευή στις 15.00 στο ΠΕΑΚΙ ο πρόεδρος Παναγιώτης Χριστοβασίλης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης για όλα τα ζητήματα της γιαννιώτικης ομάδας.

Την Παρασκευή η συνέντευξη τύπου του Παναγιώτη Χριστοβασίλη
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει η σοφή λαϊκή ρήση που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα. Ήταν 6 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους όταν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημη ανακοίνωσή της είχε στηρίξει τότε τον Θανάση Στάικο και είχε προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου των διοικούντων υιών Χριστοβασίλη.

Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο...μύλο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Θανάσης Στάικος  αποτέλεσε παρελθόν, ήρθε ο Μιχάλης Γρηγορίου, όμως η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε...ελεύθερη πτώση. Τα σενάρια πώλησης έχουν φουντώσει και η ονοματολογία δίνει και παίρνει για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάνω σε όλα αυτά και κυρίως τις δικές τους ευθύνες θα τοποθετηθούν την Παρασκευή το μεσημέρι οι διοικούντες του ΠΑΣ Γιάννινα δια στόματος Παναγιώτη Χριστοβασίλη. 

Σχολιασμος