Ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Οσέι Τούτου

19.03.2024 Αναγνώστηκε 1133 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πολύ άσχημα ήταν τα νέα που προέκυψαν από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Άγγλος δεξιός μπακ χαφ Οσέι Τούτου καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη οπίσθιου χιαστού στο γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς θα πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Η ατυχία χτυπάει ξανά την πόρτα του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς ο Τούτου ήταν μοναδική μεταγραφή του Ιανουαρίου που βοήθησε ουσιαστικά μέχρι τώρα.

Ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού ο Οσέι Τούτου
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα ο Μιχάλης Γρηγορίου και ξεκίνησε η προετοιμασία για τη συνέχεια των Play Out και τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε συνδυασμό και με όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρεμιέρας των Play Out τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για τους Ηπειρώτες καθώς μεγάλωσε βαθμολογικά στους 4 βαθμούς η απόσταση από Βόλο και Κηφισιά και στους 5 από τον Παναιτωλικό. Παρά τη δυσχερή θέση που έχει βρεθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι υποχρεωμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις τα 6 παιχνίδια που έχουν απομείνει και να εξαντήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την παραμονή.

Σημαντική τροχοπέδη σε αυτή την προσπάθεια είναι και ο παράγοντας των τραυματισμών.Η μοναδική ίσως μεταγραφή του Ιανουαρίου που έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής είναι ο Οσέι Τούτου. Ο Άγγλος δεξιός μπακ χαφ τραυματίστηκε στο φινάλε του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και παρά την προσπάθεια του να συνεχίσει τελικά βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Τούτου χτύπησε στο γόνατο και η αρχική ιατρική εκτίμηση έκανε λόγο για ρήξη χιαστού.

Οι φόβοι δυστυχώς επαληθεύτηκαν με τον χειρότερο τρόπο με τη σημερινή μαγνητική καθώς επιβεβαιώθηκε ότι έχει υποστεί ολική ρήξη οπίσθιου χιαστού στο γόνατο του δεξιού του ποδιού. Έτσι ο Τούτου χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και τα 6 τελευταία παιχνίδια των Play Out. Η ενημέρωση από πλευράς γιαννιώτικης ομάδας ήταν ότι θα γίνει μια συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο της Μπόχουμ για να αποφασιστεί που θα γίνει το χειρουργείο. Άλλωστε ο παίκτης είναι δανεικός και ανήκει στη γερμανική ομάδα, οπότε εκείνη θα αποφασίσει, μαζί φυσικά με τον ποδοσφαιριστή.

Απών από την προπόνηση και ο Πέδρο Κόντε που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Αν όλα πάνε καλά ο Ισπανός επιθετικός θα μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα και θα είναι διαθέσιμος ενόψει Παναιτωλικού.

Για ευχάριστο λόγο απουσιάζει από τα Γιάννενα και ο Τούρκος Ντεμίρ. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του είναι έτοιμη να γεννήσει και για τον λόγο αυτό ο παίκτης του ΠΑΣ ζήτησε και πήρε ειδική άδεια από τον Μιχάλη Γρηγορίου προκειμένου να μεταβεί στην Τουρκία και περιμένει το χαρμόσυνο γεγονός να γίνει πατέρας.

Το καλό νέο της σημερινής ημέρας είναι ότι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Ούγγρος τερματοφύλακας Νάγκι, ο οποίος χτύπησε το μικρό δάχτυλο του χεριού του παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο. Από πλευράς ΠΑΣ αισιοδοξούν ότι η επιστροφή Νάγκι θα δώσει επιτέλους μια σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής και αερόβια παιχνίδια με την μπάλα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ.

 

 

Σχολιασμος