Γρηγορίου: «Γελοία γκολ, το αποκορύφωμα της ατυχίας»

16.03.2024 Αναγνώστηκε 1327 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σκασμένος από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα και τον τρόπο που αυτή ήρθε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής του ΠΑΣ χαρακτήρισε γελοία τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα, στάθηκε όμως και στη γκίνια που έχει ποδοσφαιρικά και στο αποκορύφωμα της ατυχίας που είχε στο σημερινό αγώνα.

Γρηγορίου: «Γελοία γκολ, το αποκορύφωμα της ατυχίας»

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση Γρηγορίου:

«Πραγματικά είναι πάρα πολύ άδικο το αποτέλεσμα. Είμαστε και εμείς αυτόχειρες καθώς δεχόμαστε όχι απλά γελοία γκολ, αλλά κάτι παραπάνω. Γκολ τα οποία σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος είναι παιδικά. Εκτός από αυτό, νομίζω ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν κυρίαρχοι. Ειδικά στο πρώτο 35λεπτο χάσαμε σπουδαίες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να πάρουμε και μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ, όχι μόνο να προηγηθούμε. Είναι από τα παιχνίδια που δεν έχεις να πεις και πολλά πράγματα, εδώ και αρκετά παιχνίδια η τύχη δεν είναι με το μέρος μας, αλλά σήμερα ήταν το αποκορύφωμα όσων βλέπουμε το τελευταίο διάστημα.

Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν είναι μόνο η τύχη, αλλά ότι δεχόμαστε και παιδικά γκολ και χάνουμε τεράστιες ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος πέρα από το φάουλ του Τζαβέλλα στο 46' δεν έκανε καμία άλλη φάση. Δεν νομίζω ότι κινδυνέψαμε ποτέ. Τακτικά ήμασταν άριστα, πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα μας. Ρισκάραμε από ένα σημείο του αγώνα και μετά. Φέραμε το παιχνίδι στα ίσια και τις δύο φορές γιατί ξέρετε σε τέτοιου είδους παιχνίδι προηγείται ο αντίπαλος από το πουθενά είναι πολύ δύσκολο να το γυρίσεις.

Παρόλα αυτά βρέθηκε ο τρόπος για να μην πάρουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι.Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τα επόμενα 6 παιχνίδια, αλοίμονο κιόλας, αλλά μετά από αυτή την εικόνα όταν δεν παίρνεις κάτι είναι στενάχωρο για όλους».

Σχολιασμος