Χωρίς τον Νάγκι στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

15.03.2024 Αναγνώστηκε 886 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με ένα απρόοπτο τραυματισμό του Νάγκι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα επί γιαννιώτικου εδάφους και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε για την Αθήνα ενόψει της αυριανής (16/03, 19:30) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την πρεμιέρα των Play Out της Super League.  

Χωρίς τον Νάγκι στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης το μικρό δάχτυλο του χεριού του, ωστόσο δεν αντιλήφθηκε αρχικά τη σοβατότητα του χτυπήματος. Χτες εξετάστηκε από το γιαρό της γιαννιώτικης ομάδας Σταύρο Ριστάνη και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε κάταγμα.Έτσι ο Νάγκι έμεινε στα Γιάννενα και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες το κάταγμα του Νάγκι στο δάχτυλο του χεριού δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και πιθανότατα να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 30 Μαρτίου στο "Ζωσιμάδες".

Πέρα από το Νάγκι που ήταν πρόβλημα της τελευταίας στιγμης, στα Γιάννενα έμειναν καιι οι δύο Ισπανοί Σόρια και Κόντε. Ως γνωστόν, ο Σόρια συμπλήρωσε 6 κίτρινες κάρτες και πρέπει υποχρεωτικά να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο Κόντε υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα μείνει συνολικά 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης.

Στον αντίποδα, κανονικά στην Αθήνα ταξίδεψαν οι Εραμούσπε, Παντελάκης και Λεό που επέστρεψαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τους τραυματισμούς τους και είναι διαθέσιμοι ενόψει Ατρόμητου.

Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης επικεντρώθηκε στην αμυντική μετάβαση, ενώ έγινε αρκετή εξάσκηση και πάνω στις στατικές φάσεις, σημείο που ενδεχομένως να κρίνει τον αυριανό αγώνα. Στο τελευταίο κομμάτι έγινε και δίτερμα με τον Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει διάφορες δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμούς. Το πιθανότερο πάντως είναι ο Τούτου να παίξει δεξί μπακ αντί του Σόρια και τη θέση του Κόντε να πάρει ο Μπάλαν καθώς ο Λεό έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Το μεσημέρι ο ΠΑΣ αναχώρησε για την Αθήνα και θα μείνει στο λεκανοπέδιο της Αττικής για δύο ημέρες. Μάλιστα, σήμερα είναι προγραμματισμένο η ομάδα να κάνει σε γήπεδο της ευρύτερης περιοχής την τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σχολιασμος