Θλάση α' βαθμού ο Κόντε, εκτός 2-3 εβδομάδες

11.03.2024 Αναγνώστηκε 933 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Άσχημα είναι τα νέα που προέκυψαν από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε αργά το βράδυ ο Πέδρο Κόντε καθώς επαληθεύτηκε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Θλάση α' βαθμού ο Κόντε, εκτός 2-3 εβδομάδες
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Ισπανός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής που έγινε στο «Ζωσιμάδες» και η πρώτη ιατρική εκτίμηση έκανε λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Κάτι όμως που επαληθεύτηκε και πριν λίγο με τη μαγνητική. 

Ο Κόντε θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον δεύτερο αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 30 Μαρτίου.

Με δεδομένη την απουσία του Κόντε και ότι ο Ισπανός θα απουσιάσει σίγουρα από το Περιστέρι, ίσως υπάρξει πρόβλημα στην επίθεση καθώς παραμένει άγνωστος και ο βαθμός ετοιμότητας του Λεό. Έτσι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Ρουμάνος Μπάλαν, τον οποίο ο Γρηγορίου άφησε εκτός τελικής 20αδας στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας με τον Ατρόμητο.

 

Σχολιασμος