Με το δεξί στον γ' γύρο η Κ17, 2-0 τον Άρη

10.03.2024 Αναγνώστηκε 6427 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ιδανικά ξεκίνησε ο Γ’ γύρος του πρωταθλήματος για την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επικράτησε με 2-0 του Αρη στο «Στάθης Τσανακτσής».

Με το δεξί στον γ' γύρο η Κ17, 2-0 τον Άρη

Η Κ17 πήρε μια μεγάλη νίκη γοήτρου απέναντι στους Θεσσαλονικείς, μιας και δεν έχει ελπίδες για την πρόκριση στο Final Four του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Αλέξανδρος Βακαλόπουλος, που είχε 4-5 πολύ μεγάλες αποκρούσεις στο α’ ημίχρονο, κρατώντας μέσα στο ματς τους συμπαίκτες του, οι οποίοι «χτύπησαν» στο τέλος των δύο ημιχρόνων και πήραν τη νίκη.
Κυρίαρχος ήταν ο Άρης μετά το πρώτο τέταρτο στον αγωνιστικό χώρο που είχε δοκάρι στο 18’ σε σουτ του Καραμανλή.

Στο 22’ ο Γεωργίου έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Βακαλόπουλος και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είχε απάντηση σε σουτ του Καραμανλή, ο οποίος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ και στο 28’.
Στο 30’ και πάλι ο Βακαλόπουλος κατέβασε ρολά στην κεφαλιά του Σεβαστίδη, ενώ στο 45’ κόντρα στη ροή του αγώνα ο Σπύρου με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0.
Ο ΠΑΣ απείλησε με δεύτερο γκολ στο 81’ με τον Τζοβάρα να κάνει το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και τον Παπαστέργιο να αποκρούει τη μπάλα στην αριστερή του γωνία.

Ο Άρης προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά είχε νευρικότητα στο παιχνίδι του στη τελική προσπάθεια. Στο 87’ ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα σε μαρκάρισμα που έγινε στον Καλαμπόκη, ο Ζέρβας συνέχισε τη φάση, βγήκε σε αντεπίθεση και με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.=

Διαιτησία: Γεωργίου (Διαμαντόπουλος-Χατζής)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βακαλόπουλος, Βενέτης, Ζέρβας, Κάμτσης, Γκόγκας, Χαλατσής, Τούφας, Σπύρου (67’ Κοσμάς), Τζοβάρας, Καλαμπόκης (88΄Νούγιας), Σκουτελιάς (82΄Φλώρος).

Άρης: Παπαστέργιος, Γεωργίου (69΄ Δουπάτσης), Κατσαρέας (69΄ Μαυρίδης), Σιταράς, Σεβαστίδης, Πασχαλίδης (69’ Παράσχος) , Βλαχονικολής, Δάσκος, Βέργας, Βεριντιάνο, Καραμανλής.

 ΦΩΤΟ ΣΑΚΗΣ ΣΟΥΛΗΣ

Σχολιασμος