Απρόοπτο με Λεό στον ΠΑΣ στη χτεσινή προπόνηση

08.03.2024 Αναγνώστηκε 1251 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα για το παιχνίδι της πρεμιέρας των play out με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 16 Μαρτίου στο Περιστέρι, επέστρεψαν χτες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί από τον Μιχάλη Γρηγορίου.

 

Απρόοπτο με Λεό στον ΠΑΣ στη χτεσινή προπόνηση
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Βέβαια, η προετοιμασία για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με την ομάδα της Δυτικής Αττικής ξεκίνησε με ένα απρόοπτο που αφορά τον Ζαν Μπατίστ Λεό. Ο Γάλλος επιθετικός υπέστη θλάση, ευτυχώς μικρή και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι της πρεμιέρας της επίπονης διαδικασίας των play out.

Eτοιμοπόλεμος στην πρεμιέρα θα είναι ο Ροντρίγκο Εραμούσπε. Ο Αργεντινός στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στη χτεσινή προπόνηση, θα μπει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς μιας και  ξεπερνάει τον τραυματισμό που είχε στην κλείδα.

Όσο για τον Νώντα Παντελάκη που τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Ζωσιμάδες, υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και θα λείψει συνολικά δύο εβδομάδες από την αγωνιστική δράση.

 Ο Χανιώτης στόπερ των Γιαννιωτών έκανε τρέξιμο στη χτεσινή προπόνηση και θα δώσει μάχη μάχη με τον χρόνο για να προλάβει και εκείνος την πρεμιέρα των Play Out. Εκτός της χτεσινής προπόνησης ήταν ο τραυματίας Δημήτρης Ναούμης, ενώ στη σημερινή προπόνηση που θα γίνει το πρωί στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ αναμένεται να επιστρέψει ο τερματοφύλακας Νάγκι. Να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα των Play out,ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ισπανού δεξιού οπισθοφύλακα Κάρλες Σόρια που συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες.

Εκδικάζεται η έφεση του Βόλου

Μπορεί την περασμένη Τετάρτη να έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος  το αναλυτικό πρόγραμμα των Play Off της Super League για την ανάδειξη του πρωταθλητή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και με τη διαδικασία των Play Out, τα οποία θα κρίνουν τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Super League 2.

Ο λόγος αφορά το παιχνίδι Κηφισιά – Βόλος και την προσφυγή που έχει καταθέσει η ομάδα της Μαγνησίας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της πρωτόδικης απόφασης, με την οποία έχασαν το ματς στα χαρτιά. Η έφεση του Βόλου ορίστηκε για σήμερα  Παρασκευή και έτσι το Δ.Σ. αποφάσισε η επικύρωση της βαθμολογίας να γίνει αφού βγει και η απόφαση σε δεύτερο βαθμό. Μάλιστα, το Δ.Σ. της λίγκας εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου να ανακοινώσει και τυπικά το πρόγραμμα των Play Out και να επικυρώσει τη βαθμολογία της Super League από τις θέσεις 7 έως 14 όταν θα υπάρξει απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τον αγώνα Κηφισιά – Βόλος.

Πρόστιμο για Τσιντώτα και πανό

Στο μεταξύ, με πρόστιμο τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Super League η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Παναγιώτη Τσιντώτα στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά και για ένα πανό για τα Τέμπη που θεωρήθηκε ότι εμπεριείχε πολιτικό περιεχόμενο.Το ύψος του προστίμου έφτασε τα 1.500 ευρώ

 

Σχολιασμος