Θλάση στον προσαγωγό ο Παντελάκης

06.03.2024 Αναγνώστηκε 961 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με ένα τραυματισμό ολοκληρώθηκε ο τελευταίος αγώνας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο και αυτός ήταν του Νώντα Παντελάκη προς τα τέλη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Χανιώτης στόπερ υπέστη θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει περίπου 10 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. 

Θλάση στον προσαγωγό ο Παντελάκης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο Χανιώτης στόπερ δοκίμασε να συνεχίσει τον αγώνα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και αντικαταστάθηκε από τον Πολωνό Σομποτσίνσκι. Ο Παντελάκης υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό και θα λείψει συνολικά δύο εβδομάδες από την αγωνιστική δράση. Οριακά δηλαδή θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει την πρεμιέρα των Play Out με αντίπαλο και πάλι τον Ατρόμητο. Η πρώτη εκτίμηση ήταν για τράβηγμα, ωστόσο τελικά ο Κρητικός αμυντικός του ΠΑΣ δεν απέφυγε τη θλάση στον προσαγωγό.

Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος στην πρεμιέρα θα είναι ο Ροντρίγκο Εραμούσπε. Ο Αργεντινός στόπερ θα ξεκουραστεί και αυτή την εβδομάδα, όμως σταδιακά θα μπει στις προπονήσεις και θα είναι διαθέσιμος για το Περιστέρι καθώς ξεπερνάει σταδιακά τον τραυματισμό που είχε στην κλείδα.

Σχολιασμος