Ώρα ανασύνταξης στον ΠΑΣ ενόψει play out

06.03.2024 Αναγνώστηκε 1525 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την ευκαιρία να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την έναρξη της επίπονης διαδικασίας των play out της Super League 1 θα έχουν από αύριο που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

Ώρα ανασύνταξης στον ΠΑΣ ενόψει play out
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το γεγονός ότι η έναρξη των play out είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Μαρτίου, δίνει την ευκαιρία στο γιαννιώτικο τεχνικό τιμ να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, να διορθωθούν τα όποια λάθη ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και σοβαρή στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Δυτικής Αττικής ο 50χρονος τεχνικός των Γιαννιωτών θα μετρήσει τις επιστροφές των τραυματιών Νάγκι και Εραμούσπε αλλά και του τιμωρημένου Τζίμα, ενώ ερωτηματικό παραμένει αν προλάβει ο Νώντας Παντελάκης. Ο Κρητικός στόπερ των Γιαννιωτών τραυματίστηκε στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο λίγο πριν το ημίχρονο και η διάγνωση ήταν τράβηγμα στον προσαγωγό.

Ευτυχώς δηλαδή απέφυγε τη θλάση οριακά, οπότε το διάστημα αποχής είναι πιο μικρό, οπότε πιθανό να προλάβει οριακά την αναμέτρηση με τον Άτρόμητο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των Play Out για τους Ηπειρώτες στα play out  θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλό, καθώς θα αγωνιστούν στα Γιάννενα με Παναιτωλικό και Βόλο, τους δύο δηλαδή από τους συνδιεκδικητές της παραμονής, ενώ θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Κηφισιά. Συνολικά ο ΠΑΣ θα παίξει 3 εντός έδρας παιχνίδια στο «Ζωσιμάδες» με τους Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο, ενώ εκτός έδρας θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, τον ΟΦΗ στην Κρήτη, στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό και στην Καισαριανή με την Κηφισιά. 

Σε απολογία τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Η πρώτη επιστροφή των φιλάθλων στους “Ζωσιμάδες” στο ματς με τον ΟΦΗ συνοδεύτηκε από την υποδειγματική τους συμπεριφορά και δεν δόθηκε η παραμικρή αφορμή για να κληθεί η ομάδα σε απολογία. Στο παιχνίδι, όμως, με τον Ατρόμητο την Κυριακή για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο παρατηρητής αγώνα και ο διαιτητής ανέφεραν τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο, με συνέπεια η ΠΑΕ να κληθεί σε απολογία. 

Βγαίνει το πρόγραμμα των Play out

Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League, σήμερα οι ομάδες θα μάθουν το πρόγραμμα τους ενόψει των «μαχών» που θα δώσουν για τον τίτλο και τον υποβιβασμό. Συγκεκριμένα μέσω τηλεδιάσκεψης, που θα ξεκινήσει στις 15:15, θε επικυρωθεί η βαθμολογία στην οποία θα τερματίσουν οι 14 ομάδες στην κανονική περίοδο, ενώ θα οριστούν και τα ματς των επτά αγωνιστικών στα πλέι-άουτ και των δέκα στα πλέι-οφ.

Σχολιασμος