Με ΟΦΗ, Βόλο και ΠΑΟΚ τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ

24.02.2024 Αναγνώστηκε 855 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Σαββατοκύριακο για τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με ΟΦΗ, Βόλο και ΠΑΟΚ τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το τελευταίο παιχνίδι της θα δώσει η Κ 17 σήμερα (3:00 μ.μ.) στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ,. Η ομάδα του Γιάννη Λώλη δεν μπόρεσε φέτος να είναι ανταγωνιστική έχοντας σε 13 αγώνες μόλις 6 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργίου και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Χατζής και Πολυξένη Κατσουλίδου, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Χρήστος Βακαλόπουλο από τη Θεσπρωτία.

Τελευταίο παιχνίδι της Α’ φάσης για την Κ 15

Στον Βόλο θα αγωνιστεί σήμερα (3:00 μ.μ.) η Κ 15 με αντίπαλο την τοπική ομάδα και με στόχο την νίκη και την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Η ομάδα του Χρήστου Ράπτη θα αγωνιστεί στη Β΄φάση μεταφέροντας τους βαθμούς από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητής θα είναι ο Κων/νος Παγωνόπουλος και βοηθοί του οι Ανδρέας Κουτσόπουλος και Παρασκευάς Κουτσόπουλος, όλοι της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Με ΟΦΗ η Κ 19

Η Κ 19 αύριο (25/2-12:00 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ο ΟΦΗ ο οποίος στο φετινό πρωτάθλημα είναι αρκετά δυνατός. Οι παίκτες του Τάσου Ανθυμιάδη θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν τη νίκη.

Διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Μώκος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και βοηθοί του οι Στέφανος Γόγολος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας και Ιωάννης Δημητρόπουλος της ΕΠΣ Άρτας.

Παρατηρητής θα είναι ο Νικόλαος Χατζηνικολάου από την ΕΣΠ Ηπείρου..

Σχολιασμος