Χωρίς Νάγκι και Παμλίδη κόντρα στον ΟΦΗ

23.02.2024 Αναγνώστηκε 1372 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στο πιο κομβικό του σημείο τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής του διάρκειας και ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει τη μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Χωρίς Νάγκι και Παμλίδη κόντρα στον ΟΦΗ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Την Κυριακή θα υποδεχθεί στο «Ζωσιμάδες» τον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα θα πρέπει να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να ματώσουν τη φανέλα και να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο που τόσο πολύ χρειάζεται η γιαννιώτικη ομάδα.

Κοντά σε αυτή την προσπάθεια θα βρίσκεται και ο 12ος παίκτης της ομάδας που δεν είναι άλλος από τον κόσμο της ο οποίος επιστρέφει στα γήπεδα μετά από σχεδόν 3 μήνες για να δει την αγαπημένη του ομάδα. Η στήριξη θα πρέπει να είναι κόσμια, με χειροκρότημα, με συνθήματα και όχι με φωτοβολίδες και καπνογόνα μιας και ο νέος νόμος είναι αρκετά αυστηρός και ήδη ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή το μόνο που δεν χρειάζεται η ομάδα είναι η τιμωρία της έδρας για αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από όλους.

Χωρίς Νάγκι και Παμλίδη

P8140785

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Μιχάλη Γρηγορίου από το μέτωπο των τραυματιών αφού οι Νάγκι και Παμλίδης δεν κατάφεραν να συμμετέχουν σήμερα στο πρόγραμμα και έτσι θα είναι εκτός αποστολής, μαζί φυσικά με τον Εραμούσπε. Αντίθετα κανονικά έβγαλε τη σημερινή προπόνηση ο Ντεμίρ Μέτε και τέθηκε στη διάθεση του 50χρονου προπονητή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Με βάση τις απουσίες είναι δεδομένο ότι θα δούμε κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπακαδήμα-Παντελάκη αφού ο Πολωνός Σομποτσίνσκι δεν δείχνει ακόμα έτοιμος να προσφέρει ως βασικός, ενώ τη θέση του Νάγκι θα πάρει ο Σούλης μιας και ο Αθανασίου προέρχεται και αυτός από τραυματισμό.

Πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε ανάλυση του ΟΦΗ μέσω βίντεο στους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε  δουλειά στην μετάβαση τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και στο αμυντικό, ενώ στο τέλος οι παίκτες δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι νεαροί Ναούμης, Κύρκος και Μίνα που θα αγωνιστούν με την Κ 19.

P8140860

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο και ακολούθως ο Μιχάλης Γρηγορίου θα ανακοινώσει μόνο στους παίκτες την αποστολή μιας και δεν θα δοθεί στα ΜΜΕ η οποία θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Σχολιασμος