Αισιοδοξία και πίστη για νίκη με τον ΟΦΗ (video)

21.02.2024 Αναγνώστηκε 1454 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η νίκη στον Βόλο έφερε μετά από αρκετό καιρό τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας για το μέλλον της στην κατηγορία.

Αισιοδοξία και πίστη για νίκη με τον ΟΦΗ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο ΠΑΣ έφτασε στους 16 βαθμούς και έβαλε από κάτω την Κηφισιά της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία και την Κυριακή (25/2-16:30) υποδέχεται στο «Ζωσιμάδες» τον ΟΦΗ σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη μιας και αν ηττηθούν Βόλος και Παναιτωλικός από Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα το μεν Βόλο να τον περάσει, τον δε Παναιτωλικό να τον φτάσει στον βαθμολογικό πίνακα.

Η εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό μόνο αισιόδοξα μηνύματα άφησε εφόσον φυσικά υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Οι ποδοσφαιριστές μετά το χθεσινό ρεπό επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις όπου γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ το 2ο γκρουπ δούλεψε στην ταχυδύναμη καθώς και σε παιχνίδια υψηλής έντασης. Ο Νάγκι έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, όπως και ο Παμλίδης και η κατάστασή τους θα εκτιμάται ημέρα με την ημέρα για το αν θα είναι διαθέσιμοι στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Ντεμίρ χωρίς να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία και θα είναι κανονικά στο αυριανό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι για αύριο στις 15:00 στο «Ζωσιμάδες».

Σχολιασμος