Νοκ άουτ ο Εραμούσπε, διάστρεμμα Νάγκι και Παμλίδης

19.02.2024 Αναγνώστηκε 1250 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

«Πύρρειος» θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθώς προέκυψαν τρία προβλήματα τραυματισμών των Εραμούσπε, Νάγκι και Παμλίδη. Μετά τις μαγνητικές στις οποίες υποβλήθηκαν σήμερα αποδείχτηκε ότι πιο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Εραμούσπε, ο οποίος θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Νοκ άουτ ο Εραμούσπε, διάστρεμμα Νάγκι και Παμλίδης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Με προβλήματα τραυματισμών επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη βάση του από τον αγώνα με το ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Τρία βασικά στελέχη της ομάδας των Γιαννιωτών οι Εραμούσπε, Παμλίδης και Νάγκι έφυγαν με τραυματισμούς από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Το σοβαρότερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο Εραμούσπε μετά από χτύπημα στην κλείδα. Ο Αργεντινός σέντερ μπακ υπέστη διάταση συνδέσμου ακρομυοκλειδικής και αναμένεται να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε 2-3 εβδομάδες χάνοντας σίγουρα τα παιχνίδια με ΟΦΗ και ΑΕΚ και κατά πάσα πιθανότητα και τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο «Ζωσιμάδες».

Οι Νάγκι και Παμλίδης αποχώρησαν και αυτοί τραυματίες από το ματς του Βόλου με τον Νάγκι να έχει χτύπημα στην περόνη. Το ευτύχημα για τον Ούγγρο τερματοφύλακα είναι ότι γλίτωσε τα χειρότερα καθώς αρχικά υπήρχαν φόβοι για κάταγμα περόνης, τελικά όμως έχει ένα διάστρεμμα ψηλού τύπου, όπως αποδείχτηκε ιατρικά από τη μαγνητική και έχει ορισμένες πιθανότητες να προλάβει ακόμα και το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Επίσης, διάστρεμμα στην ποδοκνημική υπέστη και ο Παμλίδης.

Αμφότεροι σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ αν και δεν είναι σίγουρο ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου θα ρισκάρει την συμμετοχή τους αν δεν είναι ετοιμοπόλεμοι, προς αποφυγή υποτροπών. Με τα μέχρι στιγμής ιατρικά δεδομένα πάντως περισσότερες πιθανότητες έχει ο Νάγκι παρά ο Παμλίδης να είναι έτοιμος την Κυριακή.

Σχολιασμος