ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Όλοι μαζί, μια φωνή»

19.02.2024 Αναγνώστηκε 1102 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας με κόσμο μετά από δύο μήνες λόγω του λουκέτου που είχε βάλει η κυβέρνηση στα γήπεδα πλησιάζει για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Όλοι μαζί, μια φωνή»

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα και τη δίψα των φιλάθλων να στηρίξουν την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας το πως θα γίνεται η είσοδος στο γήπεδο, ενώ τονίζει ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να προστατεύσουν την ομάδα μιας και η παραμικρή ρίψη φωτοβολίδων, καπνογόνων και μπουκάλια νερού στον αγωνιστικό χώρο σημαίνει αυτόματα και τιμωρία του γηπέδου.

Αναλυτικά ανακοίνωση:

Η ώρα της επιστροφής στο σπίτι μας φτάνει. Την Κυριακή το Στάδιο Ζωσιμάδων ανοίγει τις πόρτες για να υποδεχτεί τους φιλάθλους μας. Μετά από σχεδόν 90 ημέρες θα έχουμε την χαρά να βρεθούμε ξανά στις εξέδρες δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Το σπίτι μας – που είχε κλείσει χωρίς δική μας ευθύνη – ανοίγει και πάλι στην πιο κρίσιμη στιγμή. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει τον δικό του αγώνα και δεν πρέπει να ξαναβρεθεί μόνος του σε άδειες εξέδρες. Τώρα όμως είναι δική μας ευθύνη να προστατεύσουμε την ομάδα.

Πλέον, υπάρχει ένα νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο για άμεσες τιμωρίες και κλείσιμο του γηπέδου ακόμα και για το παραμικρό. Ένα λάθος μπορεί να στερήσει από χιλιάδες ανθρώπους το δικαίωμα να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Με τα νέα μέτρα ο κάθε φίλαθλος για να εισέλθει στο γήπεδο, πρέπει να διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο. Σε περίπτωση παράβασης θα επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία και ο παραβάτης θα απομακρύνεται από το γήπεδο.

Με βάση τα νέα μέτρα ακόμα και τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο μόνο με ονομαστικό εισιτήριο. Επίσης, τονίζουμε πως οι αρχές θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας. Αυτό σημαίνει πως όσοι προσέρχονται στο γήπεδό μας οφείλουν να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης.

Σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα και στους δύο για έξι μήνες, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση. Ο νέος νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Τώρα είναι η σειρά μας, από την δική μας πλευρά να βάλουμε κι εμείς το χέρι για να πετύχουμε όλοι μαζί τον στόχο μας. Με την φωνή μας, την ψυχή μας, το πάθος μας, να μετατρέψουμε ξανά τους Ζωσιμάδες σε ένα απόρθητο φρούριο και να βοηθήσουμε τους παίκτες στην μάχη που δίνουν.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να γίνει γνωστό πως απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε ρίψη φωτοβολίδων, κροτίδων, καπνογόνων, μπουκαλιών, και κάθε αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο. Σε περίπτωση που υπάρξει έστω κι ένα περιστατικό η ποινή θα είναι αυστηρή και άμεση και η τιμωρία μας θα είναι μία αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών η οποία μάλιστα θα εφαρμοστεί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Είναι χρέος όλων μας να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Όλοι μαζί υψώνουμε την φωνή μας, γινόμαστε ασπίδα προστασίας για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Κυριακή σας περιμένουμε όλους στον αγώνα με τον ΟΦΗ για να στήσουμε μια μεγάλη γιορτή και να κάνουμε το πρώτο από τα πολλά βήματα για την σωτηρία της ομάδας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Για την πόλη και το σήμα στην φανέλα!

Σχολιασμος