Στις επάλξεις Σόρια και Τούτου, αποχώρησε ο Ντεμίρ (video)

15.02.2024 Αναγνώστηκε 1551 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Ζωσιμάδες» συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Βόλο.

Στις επάλξεις Σόρια και Τούτου, αποχώρησε ο Ντεμίρ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Τα ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Γρηγορίου ήρθαν σήμερα από την συμμετοχή των Σόρια και Τούτου σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και έτσι υπολογίζονται από τον 50χρονο προπονητή για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής.

Όσον αφορά τον Νάγκι έβγαλε ένα μικρό μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ωστόσο θα μπει συμμετέχει κανονικά στην αυριανή προπόνηση.

P8110024
77 gif

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε βιντεοανάλυση στους ποδοσφαιριστές του τον προσεχή αντίπαλο τονίζοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της ομάδας του Βόλου και που θα πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΣ προκειμένου να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δούλεψαν πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η γιαννιώτικη ομάδα σε αυτό το παιχνίδι και στο σχήμα και τα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί ο Μιχάλης Γρηγορίου στο να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα.

Κατά την διάρκεια του διτέρματος ενοχλήσεις στον δικέφαλο αισθάνθηκε ο Ντεμίρ και αποχώρησε χωρίς πάντως σύμφωνα με πληροφορίες να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

P8110334 P8110398

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος