Γρηγορίου: «Να κρατήσουμε αυτή την εικόνα και το πάθος» (video)

10.02.2024 Αναγνώστηκε 1116 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, το πάθος που έδειξαν και την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας που δεν δέχτηκε γκολ μετά από καιρό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 50χρονος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα υπεραμύνθηκε των αλλαγών που έκανε στο βασικό σχήμα, σημειώνοντας με νόημα ότι η απόδοση των παικτών καθορίζει το ποιος παίζει καθώς είναι πάντα δίκαιος στις επιλογές του. 

Γρηγορίου: «Να κρατήσουμε αυτή την εικόνα και το πάθος» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου:

«Έξι μέρες μετά το παιχνίδι με τη Λαμία νομίζω ότι είχαμε διαφορά από αυτό το παιχνίδι κυρίως στο κομμάτι των ατομικών λαθών. Δεν επιτρέψαμε σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο, με πάρα πολλές επιθετικές λύσεις και όχι μόνο να μη δημιουργήσει σχεδόν καμία ευκαιρία, πλην μιας που θυμάμαι που απέκρουσε ο Νάγκι. Από εκεί και πέρα θέλαμε εμείς να δημιουργήσουμε δικές μας προυποθέσεις και ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι και είχαμε δύο καλές ευκαιρίες με τον Κόντε και αν μία ομάδα φαινόταν ότι μπορεί να κάνει κάτι στο παιχνίδι αυτή ήταν ο ΠΑΣ. Ανασταλτικά πήγαμε εξαιρετικά, όλα τα παιδιά δουλέψανε πάρα πολύ καλά, θέλαμε να δημιουργήσουμε και επιθετικά, ωστόσο με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα της ομάδας.

Εννοείται ότι θα πρέπει να πατήσουμε σε αυτή την εικόνα και το πάθος που έβγαλαν σε όλο το παιχνίδι για να πάμε στα επόμενα και να διεκδικήσουμε αυτό που πρέπει. Οφείλουμε να το κάνουμε για αυτόν τον κόσμο που ακόμα και αυτό που έκανε περιμένοντας μας με το πούλμαν χωρίς να έχει δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο για να ενθαρρύνει τους παίκτες και το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν σημαντικό. Συνεχίζουμε δίνοντας πίστωση χρόνου στους νέους παίκτες όσο μπορούμε και για να είμαστε έτσι όπως θέλουμε η διαδικασία των νέων παιδιών που έχουν έρθει είναι διαχρονικά η ίδια, χρειάζονται χρόνο και παιχνίδια και με αυτή την αντιμετώπιση που είχαμε σήμερα θεωρώ ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον».

Για το ότι ξεκίνησε βασικός ο Μπακαδήμας και αν στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει ο Παντελάκης: «Αυτό είναι ανάλογα με τον αντίπαλο. Πάρα πολύ καλά πήγε και ο Μπακαδήμας και ο Λιάσος και ο Ριένστρα και εγώ δεν είδα κανέναν που να είχε μέτρια εμφάνιση. Ακόμα και ο Τουτού που πριν έξι μέρες είχε μία άσχημη εμφάνιση σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός. Εννοείται το ποιοι παίζουν, ποιοι είναι στον πάγκο και ποιοι εκτός αποστολής το καθορίζουν οι ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το δόγμα μου σε όλες τις ομάδες που ήμουνα να είναι δίκαιος στα αποδυτήρια. Εννοείται ότι με την εμφάνιση που έκαναν τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίσουνε»

Σχολιασμος