Γρηγορίου: «Να εξαλείψουμε τελείως τα ατομικά λάθη»

10.02.2024 Αναγνώστηκε 761 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του μετά τη βαριά ήττα από τη Λαμία εμφανίστηκε στη σύντομη δήλωση του ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο προπονητής του ΠΑΣ στάθηκε στον περιορισμό των ατομικών λαθών, ζήτησε να εξαλειφθούν τελείως, ενώ επανέλαβε ότι την ομάδα δεν πρέπει να την ξεγράφει κανείς στο θέμα της παραμονής. 

Γρηγορίου: «Να εξαλείψουμε τελείως τα ατομικά λάθη»
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του Μιχάλη Γρηγορίου:

«Αρχικά είμαι ικανοποιημένος από την αντίδραση των παιδιών και ότι μπορέσαμε μετά από αρκετό διάστημα να μην δεχτούμε γκολ απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Καταφέραμε να περιορίσουμε τον Άρη πάρα πολύ, ακόμα και σε προϋποθέσεις ευκαιριών. Αν θυμάμαι καλά ο Άρης έκανε μόνο μια ευκαιρία που έβγαλε ο Νάγκι. Από εκεί και πέρα προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποιες προϋποθέσεις και δύο ευκαιρίες για να κάνουμε κάτι καλύτερο, όπως και στο δεύτερο. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει νομίζω ότι εμείς ήμασταν αυτοί.

Συνολικά πάντως η βελτίωση σε σχέση με 6 ημέρες πριν και τον αγώνα με τη Λαμία και το ότι περιορίσαμε τόσο μα τόσο πολύ τα λάθη μας προφανώς και με αφήνει ικανοποιημένο. Συγχαρητήρια στα παιδιά κυρίως για την συγκέντρωση και όσα έκαναν στον αγώνα τακτικά».

Για το ποια στοιχεία της ομάδας χρειάζονται βελτίωση: «Εκείνο που πρέπει να γίνει είναι να εξαλείψουμε και όχι να περιορίσουμε τα ατομικά μας λάθη. Αυτά τα λάθη ήταν κυρίως που μας έφεραν πίσω σε πολλά παιχνίδια και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε όπως έπρεπε στα περισσότερα εξ αυτών. . Προφανώς όταν περιορίζεις τα ατομικά λάθη έχεις δικαίωμα να κοιτάς και παραπέρα για το κάτι παραπάνω. Από εκεί και πέρα έχω ξαναπεί ότι δεν πρέπει να μας ξεγράψει κανείς, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Τα νέα παιδιά θέλουν ακόμα χρόνο. Ο Τούτου πριν 6 μέρες έκανε ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι με τη Λαμία, σήμερα ήταν πολύ καλός. Αυτή είναι η διαδικασία σε κάθε μεταγραφική περίοδο, τα παιδιά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής προκειμένου να βοηθήσουν βδομάδα με βδομάδα για να έχουμε λύσεις. Προκειμένου να πάμε στην τελική ευθεία όπως μας αρμόζει και όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας».

 

Σχολιασμος