Νίκη με ανατροπή, η Κ 19 2-1 τον Άρη (video)

10.02.2024 Αναγνώστηκε 1345 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τους τρεις βαθμούς της νίκης και μάλιστα κάνοντας ολική ανατροπή στο σκορ πήρε η Κ 19 του ΠΑΣ Γιάννινα επικρατώντας με 2-1 του Άρη.

Νίκη με ανατροπή, η Κ 19 2-1 τον Άρη (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 35΄ο Άρης ήταν καλύτερος και βρέθηκε να προηγείται από νωρίς στο σκορ.

Μόλις στο 2΄ ο Άρης αιφνιδίασε τον ΠΑΣ όταν ο Σταυρόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24΄ο Κάμτσης προσπάθησε να περάσει παράλληλη μπαλιά πήρε την μπάλα ο Καραμανλής την έδωσε στον Σταυρόπουλο αυτός πλάσαρε τον Βρακά με τον τελευταίο να αποκρούει χωρίς η μπάλα να φύγει από την περιοχή, μπήκε στη φάση ο Κάμτσης που περισσότερο μπέρδεψε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ με τη μπάλα να φτάνει στον Σταυρόπουλο που σε κενή εστία την έστειλε άουτ.΄

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 35΄ άρχισε να ανεβάζει στροφές και στο 39΄ο Κύρκος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Καράι, το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την υπεροχή και απείλησε στο 48’ με τον Ζωγράφο να εκτελεί φάουλ και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Η ολική ανατροπή στο σκορ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 50΄με τον Κάμτση να εξαπολύει ένα κεραυνό με τη μπάλα να πηγαίνει στο παραθυράκι της εστίας του Καράι.

Σουτ του Αμπεριάδη στο 52΄η μπάλα άουτ.

Σουτ του Τσέρα στο 73΄ απέκρουσε τη μπάλα ο Βρακάς.

Στο 86΄ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ναούμη από αριστερά ο Βλάχος βρέθηκε σε θέση βολής έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 90΄μεγάλη ευκαιρία για τους Γιαννιώτες όταν ο Ναούμης βγήκε απέναντι από τον Καράι έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει τη μπάλα.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Άρη μαζί με παράγοντα της ομάδας πήγαν στον διαιτητή να διαμαρτυρηθούν, ο Βρακάς πήγε να δώσει το χέρι στους διαιτητές τραβώντας ελαφρά από τον ώμο τον Τσέρα με αποτέλεσμα να τον απωθήσει ο τελευταίος και στη συνέχεια απειλήθηκε σύρραξη μεταξύ των Βρακά και Αμπεριάδη που πήγε να ζητήσει τον λόγο.

Διαιτησία: Γεωργίου (Χατζής-Ραβάνογλου

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Αθανασίου, Ντώνος, Καφενζής, Κάμτσης, Πάκος, Καλέμι (85΄Παππάς), Βλέτσας (65΄Κόντος), Μαλάι (46΄Μίνα), Κύρκος (46΄Ναούμης), Ζωγράφος (80΄Βλάχος).

Άρης : Καράι, Τσέρα, Κράνιας, Καλτσάς, Χατζόπουλος, Μεμέτογλου, Αμπεριάδης, Αλμυράς (66΄Βέργας), Καραμανλής (82΄Χατζόπουλος), Σιακκάς (61΄Σεβαστίδης), Σταυρόπουλος.

Σχολιασμος