Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη (video)

07.02.2024 Αναγνώστηκε 1000 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται πλέον από την περασμένη Κυριακή ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την εντός έδρας ήττα 1-4 από την Λαμία με τα πράγματα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο.

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Άρη (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η γιαννιώτικη ομάδα δεν έχει καταφέρει παρά την έλευση του νέου προπονητικού επιτελείου να κάνει αυτό που όλοι ήθελαν και περίμεναν και αυτό ήταν το να μπορέσει να πάρει τις νίκες που χρειάζονταν στην έδρα της ώστε να ξεκολλήσει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τα γρήγορα και εύκολα γκολ που δέχεται ο ΠΑΣ στο πρώτο 20λεπτο των παιχνιδιών συνεχίζονται και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που όπως είπε και στις δηλώσεις του ο Γρηγορίου ακόμη δεν έχει βρεθεί η λύση του αν και έχει διαπιστώσει όπως είπε ότι υπάρχει ανασταλτικό πρόβλημα και δεν θέλησε να ρίξει ευθύνες σε συγκεκριμένους παίκτες.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην εντατική εδώ και πολλούς μήνες και όσο περνάνε οι αγώνες και δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα τόσο μειώνεται και ο χρόνος ζωής του στην Super League 1.

Η μεταγραφική βοήθεια μπορεί να ήρθε αλλά και εδώ μόνο δύο παίκτες είναι έτοιμοι σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΣ οι Νάγκι και Ντεμίρ και οι υπόλοιποι θα χρειαστούν χρόνο ώστε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της ομάδας, χρόνο που δυστυχώς δεν έχει ο ΠΑΣ και χρειάζεται άμεσα τη βοήθεια από όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα.

P8010599
how to post a card on facebook

Το παιχνίδι με την Λαμία ανήκει στο παρελθόν με τον ΠΑΣ να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του αφού ακολουθεί το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι το Σάββατο (10/2-19:30) με τον Άρη. Μια πολύ δύσκολη αποστολή για τους ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Γρηγορίου οι οποίοι αν θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να ξυπνήσει μέσα τους ο ποδοσφαιρικός τους εγωισμός αλλιώς θα έχουμε μία από τα ίδια.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε βιντεονάλυση στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη και στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε δουλειά τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό καθώς και στην μετάβαση, ενώ η ομάδα δούλεψε πάνω στο τακτικό παιχνίδι και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού.

Στις προπονήσεις μετά από σχεδόν 1,5 μήνα απουσίας στη Γερμανία επέστρεψε ο Μίνα, ενώ ο Γκάρο συνεχίζει να προπονείται με τον ΠΑΣ.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης στο ΠΕΑΚΙ. 

Σχολιασμος