Έρχεται στον ΠΑΣ ο Τούρκος εξτρέμ Μέτε Ντεμίρ

30.01.2024 Αναγνώστηκε 1481 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Αργεντινού χαφ Σαντιάγκο Ροζάλες ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ μετά τον Τούτου. Ο λόγος για τον Τούρκο εξτρέμ Μέτε Κάαν Ντεμίρ, τον οποίο οι Γιαννιώτες θα πάρουν δανεικό από την τουρική Εγιουπσπόρ. 

Έρχεται στον ΠΑΣ ο Τούρκος εξτρέμ Μέτε Ντεμίρ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Μπορεί να άργησε πολύ να κινηθεί μεταγραφικά, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα κινείται δυναμικά για την ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να παλέψει με αξιώσεις τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Μετά τον Άγγλο εξτρέμ Τούτου, τον Ούγγρο τερματοφύλακα Νάγκι και τον Αργεντινό χαφ Ροζάλες, ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση κι ενός ακόμα εξτρέμ, αυτή τη φορά από την αριστερή πλευρά.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα της «ajansspor» οι Ηπειρώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική ομάδα Β’ κατηγορίας Εγιουπσπόρ για την απόκτηση του Τούρκου εξτρέμ Μέτε Κααν Ντεμίρ. Το ρεπορτάζ του τουρκικού ΜΜΕ τονίζει πως η ομάδα της Ηπείρου έχει κάνει πρόταση στον τουρκικό σύλλογο για την παραχώρηση του 25χρονου εξτρέμ με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 400.000 ευρώ.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός ήταν και διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ19 της χώρας του, ενώ φέτος με την ομάδα του έχει καταγράψει 19 εμφανίσεις, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ. Η τελευταία συμμετοχή του Ντεμίρ με την Εγιουπσπόρ ήταν το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Τουσλασπόρ, όπου επικράτησε εντός έδρας με 4-0. Με τη φανέλα της Εγιούπσπορ έχει αγωνιστεί σε 53 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 6 γκολ. Ο Μέτε Κααν Ντεμίρ ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα του Ανόβερου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γκετσλερμπιρλιγκί, Εσκισεχίρσπορ, και Μπασακσεχίρ.

Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής αναχώρησε από την πατρίδα του το μεσημέρι, το βράδυ ήρθε στην Αθήνα και αύριο το πρωί θα είναι στα Γιάννενα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη γιαννιώτικη ομάδα.

Σχολιασμος