- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στις προπονήσεις του ΠΑΣ συμμετέχει από χθες ο νεαρός (12/7/1990) Χάρης Κωστάκης, που πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό και αναζητά τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.
Αν και αρχικά το ενδιαφέρον των «κυανόλευκων» για τον «εν λόγω» ποδοσφαιριστή, που σε πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στις ακαδημίες του Άγιαξ, φάνηκε να ατονεί, εντούτοις ο παίκτης θα περάσει τελικά από το μικροσκόπιο του Ντεμόλ με το Βέλγο να είναι αυτός που θα αποφασίσει για την τύχη του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωστάκης σκόραρε σήμερα στο οικογενειακό δίτερμα, ενώ οι εντυπώσεις που άφησε στις δύο πρώτες προπονήσεις με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου είναι θετικές σε βαθμό που να τεκμαίρεται ότι θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή μετά από αυτή του Χρήστου Πατσατζόγλου.
Με σύμμαχο την παράδοση
Κατά τα άλλα, με μια προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας (18.00, ΕΤ3) με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Ο Ντεμόλ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Πολ Κεϊτά που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Βέλγου τεχνικού.
Ο ΠΑΣ θέλει στην Κομοτητή να συνεχίσει το νικηφόρου του σερί, έχοντας μάλιστα ως σύμμαχο μια άκρως ευνοϊκή παράδοση, αφού σε τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις με τους Θρακιώτες μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Απηλλάγη ο Παπαγγέλης
Στο μεταξύ, απαλλακτική ήταν η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας για το βοηθό του Ντεμόλ, Λάκη Παππαγγέλη, ο οποίος είχε αποβληθεί από τον πάγκο της γιαννιώτικης ομάδας στον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, όταν είχε διαμαρτυρηθεί για πέναλτι που είχε γίνει πάνω στον Αλέξη Μιχαήλ.
Απίστευτο κι όμως… κρητικό
Ιδού που οδήγησε ο φανατισμός που καλλιέργησαν αυτές τις ημέρες ΜΜΕ της Αθήνας και του Ηρακλείου, αλλά και οι πολιτικοί παράγοντες της Κρήτης για γεγονότα που διογκώθηκαν σε τρομακτικό βαθμό.
Το βράδυ της Πέμπτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, περίπου 900 φίλοι του ΟΦΗ πραγματοποίησαν συλλαλητήριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όλα κυλούσαν σε ειρηνικά πλαίσια (μόνο ορισμένες φωτιές είχαν ανάψει σε κάδους απορριμάτων) μέχρι που κάποιοι ανεγκέφαλοι επέλεξαν να «ξεσπάσουν» το μένος τους πάνω σε ένα Ι.Χ., το οποίο κατάστρεψαν ολοσχερώς!
Ποιός ήταν ο λόγος της αντίδρασής τους; Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο αυτό είχε ένα αυτοκόλλητο που ανέγραφε: «Ιατρικός σύλλογος Ιωαννίνων». Όπως αποκαλύφθηκε μετά, η άτυχη κάτοχος του αυτοκινήτου ήταν Ηρακλειώτισσα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.