Ρεπό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα (video)

08.12.2023 Αναγνώστηκε 932 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα είναι το πρωτάθλημα της Super League μετά την απόφαση των Ελλήνων διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντα τους την 14η αγωνιστική ως ένδειξη συμπαράστασης στις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου εναντίον της οικογένειας του.

Ρεπό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ Γιάννινα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώθηκε σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα με την τελευταία προπόνηση η οποία ήταν υψηλής έντασης και το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου, ρόντο και κατοχή καθώς και παιχνίδια με εστίες σε μικρό χώρο.

Απών ήταν ο τραυματίας Τζίμας και οι νεαροί Ναούμης, Μίνα, Λώλης Ν. και Τσίρης που ήταν με την Κ 19, ενώ Σόρια και Παμλίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Θανάσης Στάικος έδωσε διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά η οποία από σήμερα έχει νέο προπονητή μιας και τη θέση του Αναστασίου πήρε ο Δανός Ντέιβιντ Νίλσεν.

Σχολιασμος