Σε δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία για ΑΕΚ (video)

22.11.2023 Αναγνώστηκε 1032 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τον Ροντρίγκο Εραμούσπε συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σε δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία για ΑΕΚ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Αργεντίνος στόπερ που τραυματίστηκε χθες στον αυχένα μετά τις εξετάσεις τις οποίες υποβλήθηκε έχει πρόβλημα στην αυχενική μοίρα ωστόσο στον ΠΑΣ είναι αισιόδοξοι ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

Η γιαννιώτικη ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για αυτό το παιχνίδι σε ένα πολύ καλό γήπεδο μιας και παρά την βροχή που πέφτει από χθες το νέο βοηθητικό δεν έχει κρατήσει καθόλου νερό και αυτό βοηθάει σημαντικά τους παίκτες και τον προπονητή ώστε να βγάλουν το πρόγραμμα της προπόνησης όσο το δυνατόν καλύτερα.

Όπως είναι γνωστό ο Στάικος δεν υπολογίζει σίγουρα για αυτό το παιχνίδι τους τιμωρημένους Σόρια και Λιάσο και τον τραυματία Τζίνο.

Στις δοκιμές που κάνει όσον αφορά τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν Σόρια και Τζίνο στο δεξί άκρο της άμυνας ο Πανάγου θα πάρει τη θέση του Σόρια, ενώ για τον Τζίνο ο Ροσέρο φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος, ο οποίος μάλιστα έρχεται και από την πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Εραμούσπε, ο Μπακαδήμας θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του ενώ στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν αλλαγές αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες όπου ο Στάικος θα κάνει τις τελικές δοκιμές για την ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Η σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκε στην μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα καθώς και παιχνίδι κατοχής και μετάβασης. Στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι τακτικής σε πόρτες και μετάβασης απώλειας μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τελικό παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Ο Παμλίδης έβγαλε όλο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε ο Λεό, ενώ απών ήταν ο Έφορντ που αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και οι νεαροί Ναούμης, Λώλης Ν., Μίνα και Τσίρης που έκαναν προπόνηση με την Κ 19.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για το πρωί της Πέμπτης στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος