Πρόβλημα στον αυχένα ο Εραμούσπε (video)

21.11.2023 Αναγνώστηκε 782 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με την παρουσία του Θανάση Στάικου ο οποίος επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη όπου ήταν για τα μαθήματα της σχολής UEFA Pro ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (26/11-17:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Πρόβλημα στον αυχένα ο Εραμούσπε (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στις ήδη φιξαρισμένες απουσίες του τραυματία Τζίνο και των τιμωρημένων Λιάσου και Σόρια ήρθε σήμερα να προστεθεί ένα ακόμη προβλήμα για τον Θανάση Στάικο ο οποίος είδε τον Ροντρίγκο Εραμούσπε να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον αυχένα και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Στάικος καλείται από τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές να βρει τις λύσεις προκειμένου ο ΠΑΣ να παρουσιάσει ένα αν μη τι άλλο καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ. Η εμφάνιση στον ΟΦΗ έδειξε ότι ο ΠΑΣ έχει σφυγμό, οι παίκτες δεν ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν και γενικά άφησε θετικά μηνύματα για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι δύσκολος ωστόσο θα πρέπει όσοι αγωνιστούν να παλέψουν, να τα δώσουν όλα και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου βγει μέσα στο παιχνίδι.

Το σημερινό πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική με passing game στην αρχή, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στις κινήσεις επιθετικής τακτικής με τελειώματα. Ακολούθησε τακτικό παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος