Με απουσίες η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ (video)

17.11.2023 Αναγνώστηκε 877 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με απουσίες έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας να ολοκληρώνονται αύριο το πρωί (10:00),  μια εβδομάδα που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Super League λόγω της Εθνικής ομάδας.

Με απουσίες η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η γιαννιώτικη ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έδειξε σημάδια ανάκαμψης και βελτίωσης και πάνω σε αυτή την εμφάνιση θα πατήσει το προπονητική επιτελείο προκειμένου να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.

Ο Θανάσης Στάικος ήταν στη Θεσσαλονίκη για την 4η φάση της σχολής για το UEFA-Pro και τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας πραγματοποίησαν οι συνεργάτες του Νίκος Γκορτζής και Δημήτρης Λόντος.

Ο Στάικος επιστρέφει στα Γιάννενα αύριο και θα μπει στο κάδρο το επόμενο παιχνίδι που είναι εντός έδρας με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΣ από το οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σόρια, Λιάσος και ο τραυματίας Τζίνο.

Η ΑΕΚ πέρυσι είχε κάνει την μοναδική της ήττα στον δεύτερο γύρο από τον ΠΑΣ 2-1 στο «Ζωσιμάδες» , θα έρθει υποψιασμένη στα Γιάννενα μιας και δεν θα θέλει να πέσει πάλι θύμα έκπληξης.

Εν αναμονή των ανακοινώσεων και της συνέντευξης Τύπου

Τις ανακοινώσεις για τις όποιες αλλαγές σκέφτονται να κάνουν στην ομάδα και τη συνέντευξη Τύπου που είχαν πει ότι θα κάνουν τα αδέλφια Χριστοβασίλη μετά το παιχνίδι με τον Βόλο περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας.

Αγωνιστικά παιχνίδια σε γκρουπ

Με συνεχή βροχόπτωση έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινάνε με παιχνίδια ρόντο για να ακολουθήσει παιχνίδι κατοχής.

Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αγωνιστικά παιχνίδια με τους παίκτες χωρισμένους σε γκρουπ.

Ατομικό έκαναν οι Λεό, Ριένστρα και Παμλίδης, ενώ απών ήταν ο Τζίνο.

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι νεαροί Γανόπουλος, Θάνος και Σουπιάδης από την Κ 19.

Οι προπονήσεις ολοκληρώνονται αύριο και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ.

Σχολιασμος