Δουλειά στην κατοχή μπάλας, απών ο Παμλίδης

15.11.2023 Αναγνώστηκε 1116 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση και αρκετή δουλειά πάνω στην κατοχή της μπάλας συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League λόγω των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Δουλειά στην κατοχή μπάλας, απών ο Παμλίδης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Μπορεί ο Θανάσης Στάικος να λείπει στη Θεσσαλονίκη λόγω της 4ης φάσης της προπονητικής σχολής UEFA Pro, ωστόσο έχει αφήσει στους συνεργάτες του ένα γεμάτο ασκησιολόγιο για την εβδομάδα που θα απουσιάσει. Την ευθύνη των προπονήσεων έχουν οι Νίκος Γκορτζής και Δημήτρης Λόντος.

Πέρα από τις ασκήσεις κατοχής το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε και αγωνιστικά παιχνίδια, με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα χωρισμένους σε 3 γκρουπ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόντε. Ο Ισπανός αρχηγός ταλαιπωρείται από σπασμούς στον προσαγωγό, απουσίασε κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Λεό.

Απόντες Τζίνο και Παμλίδης

Απόντες σήμερα ήταν οι Τζίνο και Παμλίδης. Ο Τζίνο έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και όπως γράψαμε και χτες δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ την μεθεπόμενη Κυριακή (26/11). Ο Ουρουγουανός χαφ είναι γερή κράση, ωστόσο τα χρονικά δεδομένα είναι εναντίον του καθώς χρειάζεται τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Γιώργος Παμλίδης δεν προπονήθηκε λόγω ασθένειας. Ο Κατερινιώτης μεσεπιθετικός είχε μια ίωση και προτιμήθηκε να παραμείνει κλινήρης και να μην επιβαρυνθεί. Αντίθετα, στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Έφορντ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον Βόλο και απουσίασε από το Ηράκλειο και τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στην ΑΕΚ σε 10 ημέρες ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σόρια και Λιάσο. Αμφότεροι συμπλήρωσαν 3 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να απουσιάσουν κόντρα στην «Ένωση». Η επόμενο προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στο νέο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ.

 

Σχολιασμος