Αχτίδα αισιοδοξίας η εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ (video)

14.11.2023 Αναγνώστηκε 872 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

 Ελπίδες και μια αχτίδα αισιοδοξίας για το μέλλον του στην κατηγορία άφησε η εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο όπου η γιαννιώτικη ομάδα έκανε το καλύτερο της παιχνίδι και η ισοπαλία που πήρε την αδικεί κατάφωρα.

Αχτίδα αισιοδοξίας η εμφάνιση κόντρα στον ΟΦΗ (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Με βάση αυτή την εικόνα και αυτή την απόδοση θα πρέπει να βαδίσουν από εδώ και πέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι φάνηκε σε αυτό το παιχνίδι ότι δεν ξέχασαν την μπάλα που ήξεραν και με πολλή δουλειά τις δύο εβδομάδες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος να δείξουν ότι αυτή η απόδοση δεν ήταν τυχαία και να δείξουν το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Θριαμβολογίες δεν χρειάζονται, το κεφάλι θα πρέπει να είναι κάτω μιας και ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια αρχής γενομένης αυτό με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες» στις 26 του μήνα και στη συνέχεια το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο όπου κλείνει ο πρώτος γύρος.

Μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες που υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής αναμένεται να γίνει και η συνέντευξη Τύπου που είχαν προαναγγείλει με ανακοίνωση τους τα αδέλφια Χριστοβασίλη μετά τον αγώνα με τον Βόλο και μάλιστα τόνιζαν ότι θα γίνουν και αλλαγές.

Χωρίς τον Θανάση Στάικο ξεκίνησαν οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας μιας και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται μέχρι το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την 4η φάση της σχολής για το OYEFA-Pro και την επίβλεψη των προπονήσεων έχουν οι Γκορτζής και Λόντος.

Το σημερινό πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν από την αρχή στον αγώνα του Ηρακλείου αλλά και για τους νεαρούς της Κ 19 που έπαιξαν στο αντίστοιχο παιχνίδι με τον ΟΦΗ περιελάμβανε αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους είχε αγωνιστικά παιχνίδια

Απών ήταν οι Κόντε και Τζίνο, ο οποίος έχει θλάση δευτέρου βαθμού και δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Λεό.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο το πρωί στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος