Γκαρσία: «Δείξαμε χαρακτήρα στο σημερινό παιχνίδι» (video)

28.09.2023 Αναγνώστηκε 1545 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μιλώντας στη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του Πανσερραϊκού Πάμπλο Γκαρσία τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα στο σημερινό παιχνίδι και πως θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Γκαρσία: «Δείξαμε χαρακτήρα στο σημερινό παιχνίδι» (video)

Αναλυτικά:

« Η ομάδα έχει χάσει πόντους αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες σηκώνονται.  Σήμερα ήρθε το 3-2 απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα και ένα καλό προπονητή όπως είναι ο Στάικος. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα με τον κόσμο στο γήπεδο, διορθώσαμε κάποια πράγματα που είχαμε προβλήματα, βοήθησαν οι αλλαγές που κάναμε πολύ. Ξέρουμε ότι αυτές οι ομάδες παίζουν πολλά χρόνια στην Α' Εθνική, είχαμε καιρό να παίξουμε στην κατηγορία, θα είναι δύσκολο από εδώ και πέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, είναι σημαντικό για εμάς στα δυο αυτά ματς και να τα πάμε καλά».

Για το ότι η ομάδα έχασε σε άλλα ματς βαθμούς σε καθυστερήσεις και αν η τύχη χαμογέλασε:  «Όπως είδατε στα παιχνίδια στα τελευταία λεπτά μπαίνουν γκολ, είναι περίπλοκο να πάρεις τη νίκη. Η δουλειά μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωθούμε».

Για το γεγονός ότι αυτό το παιχνίδι πήγε καλύτερα από ότι περίμενε με δεδομένο ότι έπαιξε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: « Παίξαμε με όλες αυτές τις ομάδες με δικαιολογία να κερδίσουμε αλλά όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Την Κυριακή έχουμε άλλο τελικό».

Σχολιασμος