Στάικος: «Καλύτερος ο Πανσερραϊκός, δίκαιη η νίκη του» (video)

28.09.2023 Αναγνώστηκε 786 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παιχνίδι με εναλλαγές συναισθημάτων χαρακτήρισε τη σημερινή αναμέτρηση στις Σέρρες ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα αναγνώρισε ότι ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος και η νίκη του δίκαιη, ωστόσο έκανε λόγο και για ένα αίσθημα αδικίας με το γκολ στο τέλος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα δύο πέναλτι και τα αμυντικά λάθη.

Στάικος: «Καλύτερος ο Πανσερραϊκός, δίκαιη η νίκη του» (video)

«Έγινε ένα παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων όσον αφορά την εξέλιξη του σκορ. Θα μπορούσε να έρθουν όλα τα αποτελέσματα. Όταν κάνεις δύο πέναλτι σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει στην ομάδα. Το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του παιχνιδιού δημιουργεί ένα αίσθημα αδικίας γιατί φαινόταν ότι το ματς θα τελείωνε ισόπαλο. Αυτό που είδαμε στο παιχνίδι είναι ότι ο Πανσερραικός σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος μέσα στο γήπεδο και είναι δίκαιη η νίκη του».

Για το αν αυτή η ήττα με τον τρόπο που ήρθε δημιουργήσει θέμα στην ομάδα στο μέλλον: «Δεν θα αφήσουμε να δημιουργηθούν προβλήματα είτε ψυχολογικά είτε άλλα αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αρχές και σήμερα δεν τις εμφανίσαμε όπως θα έπρεπε. Ασφαλώς όταν έρχεται μια ήττα και έτσι όπως είναι η βαθμολογία η πίεση αυξάνεται, αλλά όπως έχουμε πει ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μαθημένος στα δύσκολα και βγαίνει πάντα πιο δυνατός από τις δυσκολίες. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου έχουμε πολλά προβλήματα και απουσίες. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα αλλά στο τέλος ο ΠΑΣ θα είναι αυτός που θέλουμε όλοι».

Για το ότι φάνηκε ότι ο ΠΑΣ έπρεπε να δεχθεί γκολ για να είναι πιο ενεργητικός μέσα στο γήπεδο: «Αν προσέξατε όποια ομάδα έβαζε γκολ πίεζε λίγο περισσότερο μετά ο αντίπαλος και αυτό είναι στο ένστικτο των ποδοσφαιριστών και αφήνουν κάποια μετρά γιατί είτε είναι μπροστά στο σκορ, είτε θέλουν να το κρατήσουν. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε μια άλλη εξέλιξη. Μπήκαν γκολ από κάποια λάθη σε στατικές φάσεις, από πέναλτι, με σουτ από μακριά. Εγώ είπα ότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι γιατί σαν γενική εικόνα ήταν λίγο καλύτερος από εμάς και το ποδόσφαιρο σου δίνει αυτό που δικαιούσαι και πιστεύω ότι και εμείς σιγά-σιγά στα επόμενα παιχνίδια θα παίρνουμε αυτό που δικαιούμαστε και δεν το είχαμε πάρει στα προηγούμενα ματς».

Σχολιασμος