Γκαρσία: «Ακατάλληλο το ματς για καρδιακούς»

28.09.2023 Αναγνώστηκε 617 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο προπονητής του Πανσερραϊκού τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και τα δίνουν όλα, θεωρώντας σημαντικό που κατάφεραν να παίξουν στην Α' Εθνική παιδιά με τα οποία δούλεψαν πολλά χρόνια μαζί.

Γκαρσία: «Ακατάλληλο το ματς για καρδιακούς»

Aναλυτικά:

«Έτσι είναι, δεν ήταν εύκολο να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πει την προηγούμενη φορά ότι όποιος έχει θέμα στην καρδιά να μην έρθει στο γήπεδο γιατί όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και ο κόσμος να είναι μαζί μας».

Για το ότι η ομάδα του είναι αήττητη για πέντε ματς και πήρε δεύτερη νίκη ως γηπεδούχος: «Είχαμε πει ότι η βοήθεια του κόσμου θα ήταν πολύ χρήσιμη. Χάσαμε κάποιους πόντους και τα παιδιά έμαθαν από τα λάθη τους. Παίζουμε με ομάδες που έχουν χρόνια σε αυτή την κατηγορία και εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα. Τους ευχαριστώ όλους και για αυτούς είναι αυτή η νίκη».

Για το πώς ένιωσε όταν είδε «δικά του» παιδιά να παίζουν σε αυτό το παιχνίδι: «Είναι μεγάλη χαρά για εμένα γιατί δούλεψα μαζί τους πολλά χρόνια. Από έξω δεν μπορείτε να δείτε όλη τη δουλειά, υπήρχαν και δύσκολες στιγμές, αλλά με πολλή δουλειά έφτασαν ως εδώ. Εμείς απλά τους οδηγάμε και τους βοηθάμε αλλά όλα είναι αποτέλεσμα τις προσπάθειας»  

 

Σχολιασμος