Ράσταβατς: «Δυσκολοκατάβλητη ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα»

17.09.2023 Αναγνώστηκε 589 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χαρούμενος από την εικόνα της ομάδας του και το κυριαρχικό στυλ παιχνιδιού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής του Αστέρα στάθηκε στα λάθη της ομάδας του στην άμυνα, ενώ χαρακτήρισε τον ΠΑΣ δυσκολοκατάβλητη ομάδα με συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. 

Ράσταβατς: «Δυσκολοκατάβλητη ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράσταβατς ήταν:

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα, κρίμα που δεν πήραμε τους τρεις πόντους αν και πιάσαμε αυτή την απόδοση. Θεωρώ πως σε κάποια κομμάτια ήμασταν αρκετά καλοί, δεν ήμασταν καλοί στη δημιουργία καθαρών ευκαιριών. Από την άλλη δυο λάθη στοίχισαν δυο γκολ, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος είδα ότι το στυλ παιχνιδιού στο οποίο είμαστε θιασώτες, έχουμε αυτή την θετική προσέγγιση δηλαδή να είμαστε κυρίαρχοι και να δημιουργούμε ευκαιρίες, να έχεις την μπάλα στα πόδια σου.

Είναι κάτι το οποίο σήμερα μπορεί να μην μας έδωσε αυτό που αξίζαμε, αλλά είναι ένας δρόμος για να δούμε την ομάδα και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ με ζέστη λόγω της ώρας αλλά μας βοήθησαν και εκείνοι που μπήκαν και θεωρώ πως αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπιση. Για τον ΠΑΣ ξέραμε ότι είναι μια ομάδα με πολλούς έμπειρους παίκτες, αρκετά δυσκολοκατάβλητη και με έναν τρόπο παιχνιδιού τον οποίο έχουν μάθει και τον υπηρετούν καλά. Οπότε καλή επιτυχία και σε αυτούς και σε εμάς για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

 

Σχολιασμος