Στάικος: «Εν μέρει ικανοποιημένοι, χρειάζεται βελτίωση»

17.09.2023 Αναγνώστηκε 1406 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος από τον εκτός έδρας βαθμό, όχι όμως και από την απόδοση της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Θανάσης Στάικος. Ο προπονητής του ΠΑΣ στάθηκε στη συνεχή απώλεια κατοχής μπάλας που είχαν οι παίκτες του, αλλά και στην ομοιογένεια και το ομαδικό πνεύμα των παικτών του. 

Στάικος: «Εν μέρει ικανοποιημένοι, χρειάζεται βελτίωση»
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στάικου:

«Όταν παίρνεις βαθμούς και εκτός έδρας σίγουρα είναι πάντα ικανοποιητικό. Φυσικά η εικόνα του παιχνιδιού είναι ότι ο Αστέρας είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς είχαμε πάντα απώλεια της κατοχής. Στις περιπτώσεις που είχαμε καλές μεταβάσεις καταφέραμε να σκοράρουμε με αυτό τον τρόπο. Δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες το παιχνίδι, αλλά ο Αστέρας είχε μια υπεροχή και εδαφική και σε ποσοστό κατοχής.

Είμαστε εν μέρει ικανοποιημένοι, πρέπει να δούμε όμως τι δεν κάναμε σωστά σήμερα για να έχουμε καλύτερη εικόνα και απόδοση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος ποντάρει πάντα στην ομοιογένεια, στο ομαδικό πνεύμα και την ομαδική προσπάθεια. Στην άμυνα δεχτήκαμε δύο τέρματα και βελτιώσαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Από εκεί και πέρα θα είμαστε μία ομάδα που θα διεκδικεί βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο».

Σχολιασμος