Χωρίς Παμλίδη και Καραχάλιο η σημερινή προπόνηση (video)

07.09.2023 Αναγνώστηκε 586 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ευχάριστο κλίμα και με μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χωρίς Παμλίδη και Καραχάλιο η σημερινή προπόνηση (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι βοηθοί του Θανάση Στάικου κ.κ.Λόντος και Γκορτζής που επιβλέπουν τις προπονήσεις για αυτή την εβδομάδα κάνουν κανονικά το πρόγραμμα με μια πιο χαλαρή ένταση αφού το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο έχει διακοπή λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής για να ακολουθήσουν παιχνίδια οκτώ επί οκτώ χωρισμένοι σε τρεις ομάδες.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Παμλίδης για λόγους αποφόρτισης, Καραχάλιος ο οποίος αναμένεται να μπει από την επόμενη εβδομάδα και ο τραυματίας Κύρκος.

Η τελευταία προπόνηση αυτής της εβδομάδας είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί και στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από Δευτέρα όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην προπόνηση βρέθηκε σήμερα συνεργείο της ΕΡΤ και ο ηθοποιός-τραγουδιστής Τζερόμ Καλούτα όπου για λογαριασμό του καναλιού και της νέας χιουμοριστικής εκπομπής που θα βγει τον Οκτώβριο παρακολούθησε όλη την προπόνηση κάνοντας παράλληλα συνεντεύξεις αλλά και τον προπονητή του ΠΑΣ (μιας και η εκπομπή είναι χιουμοριστική) δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί μετά το τέλος της προπόνησης έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

P6860824

Αν μη τι άλλο ήταν μια ευχάριστη νότα.

Σχολιασμος