Ύστατη προσπάθεια για Φαντιγκά

07.09.2023 Αναγνώστηκε 1193 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Οι μέρες κυλούν και όσο πλησιάζουμε στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου τόσο αυξάνεται και η αγωνία των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα για το αν θα αποκτηθεί ή όχι ο ένας μεσοεπιθετικός στον άξονα, κίνηση που δείχνει εξόφθαλμα ότι χρειάζεται η γιαννιώτικη ομάδα.

Ύστατη προσπάθεια για Φαντιγκά
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε έρθει σε αρχική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον μονοετή δανεισμό του Μπαντιογκού Φαντιγκά, ωστόσο ο 22χρονος Γάλλος είχε απαντήσει αρνητικά και είχε ζητήσει να γυρίσει στην πατρίδα του. Πρόταση ωστόσο από γαλλική ομάδα δεν ήρθε και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες δανεισμού του όσο πλησιάζουμε στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό ακόμα και για λύση του συμβολαίου, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτή επιλογή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχει διαρκές ενδιαφέρον, ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει η ομάδα χωρίς μεταγραφική ενίσχυση σε μια θέση που «βροντοφωνάζει» ότι χρειάζεται παίκτη. Τις τελευταίες ημέρες πάντως υπάρχει αισιοδοξία ότι το σίριαλ θα έχει θετική έκβαση για τον ΠΑΣ και ο παίκτης θα ντυθεί τελικά στα «κυανόλευκα» και θα έρθει στα Γιάννενα.

Σχολιασμος