Σε χαλαρούς ρυθμούς οι προπονήσεις στον ΠΑΣ

06.09.2023 Αναγνώστηκε 629 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς κινούνται αυτή την εβδομάδα οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα μιας και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Σε χαλαρούς ρυθμούς οι προπονήσεις στον ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στο γιαννιώτικο στρατόπεδο υπάρχει πικρία από την παρά την ήττα της περασμένης Κυριακής από τον Παναθηναϊκό μιας και ο ΠΑΣ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να αποσπάσει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας όμως μια αδράνεια στην άμυνα και κάποια δευτερόλεπτα που χάθηκε η συγκέντρωση στοίχησαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Αυτή η ήττα φυσικά δεν χαλάει την καλή εικόνα που έχει δείξει η ομάδα του Θανάση Στάικου στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος η οποία δεν έχει καμία σχέση με την περσινή μιας και το κράμα παλιών και νέων ποδοσφαιριστών φαίνεται ότι έχει «δέσει» καλά.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και προβλήματα κυρίως όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο δημιουργικό κομμάτι εκεί που υστερεί σημαντικά ο ΠΑΣ.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα υπό την επίβλεψη του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ ένα οι τερματοφύλακες και σε άλλα δύο οι υπόλοιποι παίκτες και έκαναν ενδυνάμωση μέσα στο γυμναστήριο χωρίς να βγουν καθόλου στο γήπεδο. Ο Καραχάλιος ακόμη δεν έχει μπει στο πρόγραμμα και αυτό ίσως γίνει την επόμενη εβδομάδα, ενώ απών ήταν και ο τραυματίας Κύρκος.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί (09:00) στο ΠΕΑΚΙ.

Σχολιασμος