Με Γκορτζή και Λόντο οι προπονήσεις στον ΠΑΣ

05.09.2023 Αναγνώστηκε 1509 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Υπό την επίβλεψη των Νίκου Γκορτζή και Δημήτρη Λόντου διεξάγονται οι προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα αυτή την εβδομάδα μιας και ο Θανάσης Στάικος θα απουσιάσει προκειμένου να παρακολουθήσει ένα ακόμη κύκλο μαθημάτων για το πτυχίο του UEFA-Pro.

Με Γκορτζή και Λόντο οι προπονήσεις στον ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Στάικος έχοντας ήδη παρακολουθήσει το 50% των μαθημάτων έχει το πτυχίο και μπορεί να είναι στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα ωστόσο πρέπει να ολοκληρώσει και τα μαθήματα.

Αυτή την εβδομάδα λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής δεν υπάρχει πρωτάθλημα στη Super League με τη γιαννιώτικη ομάδα να κάνει μια μίνι προετοιμασία μιας και όταν ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα θα έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Η σημερινή προπόνηση έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή και δυνατό αέρα και αν αναλογιστεί κανείς και την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στο ΠΕΑΚΙ καταλαβαίνει τη δυσκολία που υπάρχει ώστε να διεξαχθεί σωστά η προπόνηση και χωρίς κίνδυνο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Σήμερα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια κατοχής καθώς και αγωνιστικά παιχνίδια. Κανονικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Γιάννης Κιάκος, ενώ ο Καραχάλιος που έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα θα απέχει από τις προπονήσεις τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Τετάρτη τ

Σχολιασμος