Ο Τριποτσέρης αντικαταστάτης του Πενταρβάνη στον ΠΑΣ

05.06.2023 Αναγνώστηκε 4165 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα το φετινό καλοκαίρι και μία εξ αυτών αφορά τη θέση του βοηθού προπονητή, εκεί όπου ο Θοδωρής Τριποτσέρης θα αντικαταστήσει όπως όλα δείχνουν τον μέχρι πρότινος βοηθό του Στάικου, Μπάμπη Πενταρβάνη.

Ο Τριποτσέρης αντικαταστάτης του Πενταρβάνη στον ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το συμβόλαιο του Πενταρβάνη με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ενός χρόνου και εκπνέει στο τέλος Ιουνίου, ωστόσο από πλευράς διοίκησης οι αδερφοί Χριστοβασίλη δεν έδειξαν διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο τραπέζι των συζητήσεων μεταξύ των Παναγιώτη και Γιάννη Χριστοβασίλη και του νέου ποδοσφαιρικού διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκου έπεσαν αρκετά ονόματα, κυρίως νέων και φιλόδοξων προπονητών, ωστόσο εκείνος που φαίνεται να αποτελεί εισήγηση του Νιαρχάκου είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος ακολουθεί πλέον τα βήματα της προπονητικής και ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στις ακαδημίες της ΑΕΚ.

Το βιογραφικό του Τριποτσέρη

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 4 Μαρτίου του 1986, δηλαδή είναι 37 ετών και έκανε καριέρα ποδοσφαιριστή ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το 2004 και στη συνέχεια σε αρκετές ελληνικές ομάδες όπως ο Λεβαδειακός, η Λάρισα, η Δόξα Δράμας, η Καβάλα, ο ΟΦΗ, η Καλαμάτα, ο Ιαλυσός Ρόδου, ενώ έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνιζόμενος στον Ασπρόπυργο.

Μόλις κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ασχολήθηκε άμεσα με την προπονητική, πήρε δίπλωμα UEFA A, ενώ ήδη έχει προϋπηρεσία σε αναπτυξιακά τμήματα και ερασιτεχνικές ομάδες. Το 2021 εντάχθηκε στις ακαδημίες της ΑΕΚ και μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Κ 15 της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

 

Σχολιασμος