Πήλιος: «Τιμή μου που θα δουλέψω με τον Αλμέιδα»

01.06.2023 Αναγνώστηκε 1195 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε στο PASsports ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Σταύρος Πήλιος. Ο νεαρός αμυντικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος για τη μεταγραφή του η οποία όπως είπε είναι μια πρόκληση για αυτόν, ενώ για τον Αλμέιδα ανέφερε ότι είναι τιμή που θα συνεργαστεί μαζί του και στο τηλέφωνο του είπε να δουλέψει σκληρά και με πάθος και να μη φοβάται τίποτα.

Πήλιος: «Τιμή μου που θα δουλέψω με τον Αλμέιδα»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Πήλιος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στον ΠΑΣ λέγοντας ότι είναι η οικογένεια του και το σπίτι του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη που έδειξε όλα τα χρόνια προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως αισθάνεσαι για τη μεταγραφή σου στην ΑΕΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα αλλά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να πετύχω τόσο εγώ όσο και η ομάδα τους στόχους της».

Ποια η γνώμη σου για τον Αλμέιδα και τι σου είπε στην επικοινωνία που είχατε: «Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ με τον κύριο Αλμέιδα. Πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω από εκείνον και θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν άνθρωπο αλλά και σαν ποδοσφαιριστή. Μου είπε να δουλέψω σκληρά να έχω πάθος και να μην φοβάμαι τίποτα».

Δύο τελευταία λόγια για τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ είναι η οικογένεια μου, το σπίτι μου. Έζησα πολλές καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Χρωστάω πολλά στον ΠΑΣ Γιάννινα γιατί μου έμαθε πως είναι το ποδόσφαιρο και με μεγάλωσε μέσα σε αυτή την οικογένεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειξε την αγάπη του».

Σχολιασμος